středa 2. prosince 2020

CHALLENGE 12/2020

A je to tu! Poslední letošní challenge! Z absolutního grafického minimalismu se přehoupneme do absolutního zdobného maximalismu. Takže žádný velký odpočinek. Letošní titul SCRAP MASTER bude opravdu zasloužený. Užijte si prosincovou challenge do posledního papírku, bude jich opravdu hromada!:)

Je jí lehce přes 20 a žije na mořském pobřeží blízko britského Brightonu.  Je posedlá čímkoliv papírovým a pije příliš mnoho kávy. Její styl sama popisuje jako rozmarný a nevyzpytatelný. Typické je pro ni vytváření papírové scény nebo krajiny, můžete očekávat i ruční šití a trochu toho třpytu. Scrapovat začala během studií na univerzitě, když onemocněla, a už nepřestala. Z odreagování se stala vášeň. Její výtvory můžete sledovat na blogu Hey Elsie. Možná to od ní zní legračně, ale všem kdo hledají svůj styl radí, aby liftovali. Pojďme si tedy zkusit její zimní krajinu

"ELSIE ROBINSON"


Debby je nejen talentovaná výtvarnice, ale i hrdá Skotka. Miluje skotskou přírodu - často tak používá přírodní barevné tóny! Její přání jsou nádherné akvarelové skvosty. Nejsou přeplácaná, tváří se jednoduše, ale v technice "no-line coloring" a stínování je Debby přímo nedostižná. Debby začala tvořit v roce 2010, kdy zůstala se třemi malými dětmi doma. Jak sama říká, tvoření je její mikrosvět, kde se cítí sama sebou. Debby je členkou design týmu Simon Says Stamp a za pozornost rozhodně stojí její blog Lime Doodle Design! Kromě tvoření je vášnivou fotografkou.

"DEBBY HUGHES"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "ELSIE ROBINSON" nebo "DEBBY HUGHES". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do čtvrtka 27. prosince 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 12/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou prosincové lifty od našeho design teamu:

IVKA

ANIČKA

DANIELKA

TEREZKA



2 komentáře: