pondělí 1. února 2021

CHALLENGE 02/2021

Víte jakou barvu má měsíc? No záleží na tom jaký. Barvu Měsíce s velkým M jen tušíme, tu známe jen s fotografií a podvědomě mu dáváme stříbrnou. A měsíc kalendářní? Na blogu Pretty Papers bude mít letos každý měsíc barvu jinou. Ale ne ledajakou. Barvu speciální, neobvyklou, módní a patentovanou. Letos se necháme inspirovat systémem barev PANTONE, který se používá v řadě odvětví již od roku 1962Systém Pantone využívají výrobci barev, vláken a textilií, plastů a dominantně se využívá i v tiskařském a grafickém světě. Takže i v tom scrapbookovém.

My máme na každý kalendářní měsíc pro vás připravený jeden speciální odstín barvy, kterou se budeme inspirovat. A to velmi silně. Můžete si tedy na stole připravit vše, co v daném odstínu máte a umíchat z toho fantastický scrapbookový koktejlJe to vlastně takový hloubkový průzkum vlastních zásob a selekce všeho, co v tom daném odstínu najdete. Pak to musíte ještě střízlivě vyhodnotit a zpracovat tak, aby to bylo vkusné, krásné a mělo to hlavu a patu. Easy! Napříč všemi kolekcemi, kity a tématy. Teda pardon, téma bude také. Každý měsíc barvu ještě doplníme heslem, které je hodné zamyšlení. Téma? Nadpis? Jak chcete.  Dokážete to vše propojit? Fantazie!

Po lednové pauze se už určitě nemůže dočkat a tak to pojďme odbrzdit. Jako první letošní barvu představujeme odstín RIVERSIDE. Trochu jako odpoledne když chumelí nebo džínové cokoliv:). Na břehu řeky. Možná i trochu takový odstín, když se snažíte vyfotit bílou stránku na automat. To ale neplatí:). Tuhle barvu prostě v únoru uvidíme všude. A až se to budete snažit vyfotit, dejte si záležet. Letos totiž budeme pozorovat i vaše presentační schopnosti. Bílá nechť je bílá a až půjdete fotit přáníčko, oblečte si džínovou bundu:). 

"RIVERSIDE - PANTONE 17 - 4028"

"CO KDYŽ..."


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 17-4028 -RIVERSIDE" "CO KDYŽ...".. Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do čtvrtka 25. února 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 02/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

Opravdu velmi nás těší váš zájem o challenge a proto i letos vyhlašujeme celoroční soutěž o titul:

CHALLENGE MASTER 2021

Stejně jako ve dvou letech předešlých budeme každý měsíc vyhlašovat vítěze. Zároveň vás stejně jako loni a předloni budeme ostřížím zrakem sledovat a vaši účast budeme evidovat :-) Ten, komu se podaří přispět do všech jedenácti výzev, se stane CHALLENGE MASTEREM. Připadne mu titul a adekvátní odměna :-) Tou bude speciální ručně vyrobený diplom a slevová poukázka na nákup v e-shopu Pretty Papers s 20% slevou! (Sleva se nesčítá se zákaznickými slevami). 

Dále ze všech nositelů tohoto prestižního titulu na závěr roku vylosujeme také hlavní výhru:

STROJEK BIG SHOT V HODNOTĚ 3.190 Kč
(nebo vyřezávací šablony ve stejné hodnotě)
_______________________________________________________________________


A tady už jsou únorové výtvory od našeho design teamu:

TEREZKA


ANIČKA


DANIELKA


IVKA








Žádné komentáře:

Okomentovat