středa 1. června 2022

CHALLENGE 06/2022

Přírodněji už to nejde. Červnová výzva bude za odměnu, dřevo má rád prostě každý :). I když v kruzích scrapbookových tomu tak vždy nebývalo. Možná jste pamětníci vášnivých diskuzí o tom, zda vám vzpomínková špachtle od nanunku časem nesežere celou stránku a k čemu je tedy archivální kvalita papíru, když si na něj přilepíme dřevo. Asi to riskneme. Dřevěných ozdůbek a roztomilostí je totiž v zásobách i nabídce dost a hezky se s nimi pracuje. Vyskládejte všechna svá dřevíčka, kolíčky, knoflíky, výseky i písmenka a dejte jim v červnu prostor a šanci vyniknout.  

Rozdmýchejte svůj plamen tvořivosti a přiložte na něj trochu toho dříví, my už se nemůžeme dočkat!

Kdyby jste potřebovaly něco doplnit, Didi má na dřevěné ozdoby samostatnou sekci:).



STAČÍ PŘIDAT...

" DŘEVO "

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - STAČÍ PŘIDAT... " DŘEVO"Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pondělí 27. června 2022 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 06/2022. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou červnové inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

TEREZKA

IVKA


Žádné komentáře:

Okomentovat