neděle 16. června 2013

Pozvánka do Liberce... a na celý týden!

Dnes pro vás mám nabídku téměř "podpultovou" - týdenní scrap(kreativní)sraz v Liberci. Počet míst je omezen a přednost dostaly scrapženy, které již z našich kurzů známe a které se vždy hlásí dopředu bez ohledu na konkrétní program, termín, cenu, počasí apod... Nyní zbývají poslední 4 místa, takže pokud ještě na léto nemáte plány, začněte balit :-) 


Trochu si to zjednoduším a kopíruji originální pozvání přímo od Irisky:

Milé scrapženy, scházíme se v Liberci na podzim a na jaře a vypadá to, že nám to nestačí :-) Nabízím vám proto setkání letní a to celotýdenní. Pobyt bude na našem oblíbeném místě v hostelu pod Ještědem a můžete sebou vzít i své děti. Budeme mít hlídací babičku a dopolední program pro dětičky, ale především je to tvoření pro dospělé :-)

 
Termín je od 14.7.2013 (neděle) do 21.7.2013 (neděle). Kdo nemáte možnost užít si celý týden, můžete zvolit i prodloužený víkend, proto ta neděle.
Program bude velmi pestrý, ale hlavní téma celého týdne bude RODINNÁ KRONIKA, kterou budeme tvořit ve formátu větší A4 naležato.

Seznámíte se s různými kreativními technikami:
  • práce s polymerovými hmotami - netradiční použití 
  • vyzkoušíme skvělou hmotu decoclay 
  • enkaustiku  
  • připravíme si stránky pro kroniku - zvládneme mnoho zajímavých technik včetně barvení přírodními materiály 
  • naše milá Irča Apták s vámi namaluje trička 
  • budeme drátkovat 
  • bude i fimotvoření
  • a spousta dalšího, nudit se rozhodně v naší komunitě nebudete :-)
 
Dopoledne budeme tvořit a odpoledne si užijeme výlety, máme v Liberci ZOO, botanickou zahradu, koupaliště, přehradu, lesy a stráně a také Ještěd s lanovkou :-) Večer bude opět na programu tvoření. Můžeme grilovat a určitě bude sushi párty! A Screbla vezme bazén :-) Areál je oplocený s venkovním posezením.

Kdo budete chtít přijet s dětmi, myslete prosím na to, že můžete být na pokoji i s jinou maminkou a jejím potomkem. Hlídání dětí je zajištěno na dopoledne.

Cena pro dospěláka bude 6 000 Kč na celý pobyt a zahrnuje 7 nocí + plná penze + materiál na tvoření. Kdo bude chtít přijet na kratší dobu, cenu vám napíšu. Záloha na pobyt je 1 200 Kč. Pro děti cena po dohodě (záleží na délce pobytu, požadavku na spací místo a na stravování).

Pokud máte zájem přijet, napište prosím na email iriska.scrap@seznam.cz.

Těší se na vás všechny šikovné lektorky a samozřejmě já nejvíce!!!
_____________________________________________________
 
A já takýýý - i s Emičákem :-)

4 komentáře:

  1. Tááák teď jsi zaťala takový kusanec...jsem nakousnutá a nevím jestli teď při polohování Petra nenakousnu já jeho...teda tak nenahlodnu :-) v polospánku se nebude rozčilovat...a třeba se mu ta myšlenka usadí a do rána přepracuje..."jeď"

    OdpovědětVymazat
  2. heršvec! Malej má zrovna první narozeniny. No tak to se hlásím na podzimní Liberec už dopředu teda. Ach jo:( Astala

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Super, užijte si to. Škoda jen, že to mám tak blízko a nemám hlídání :-(. Hned bych jela tvořit. Iriska je úžasná lektorka.

    OdpovědětVymazat