pondělí 4. listopadu 2013

Project Life od Kačabinky

Foto a text: Katka D.

"Já a Project Life?? V žádném případě. Na tohle já nejsem Dáši." Touto větou začala diskuze na chatu s Dagmarkou Tomáškovou alias Tomda, když mi řekla, že zkusí prázdninový PL po česku do A4 šanonu s eurofoliemi na fotky, vizitky nebo ATC kartičky. Že to chce napřed zkusit, než si koupí originál album a kapsy do něj. 


No a tímto začal ten malý červík v mé hlavičce pěkně hlodat… Mám to zkusit taky? Spíš jsem si říkala, že zase nejsem tak akční ve focení a vyvolávání fotek. Jsem trošku lajdák. No a dopadlo to tak, že jsme si řekly, že do toho půjdeme a hlavně si vystačíme s tím, co máme doma nasysleno a nasbíráno. Žádné nové kartičky, papíry, ani razítka. 


A jak jsem si to nazvala? Life po česku podle Dagmarky. Konečně jsem využila šanon co jsem dostala od Bondi k Vánocům a musím říct, že je jako dělaný na prázdninový Project Life. Protřídila jsem všechen nasyslený materiál a musím říct, že vše, co máme schované, má své využití. A na PL ideální! Výseky, zbytky papírů, odstřižky, různé dárečky ke zboží nebo k ATC.


A přiznám se, že jsem nezačala prvním červencem, ale hned po  rozhodnutí, že PL zkusím... Neskončila jsem posledním srpnem, ale pokračuju nadále. Každý mě teď miluje, jak stále někde něco a někoho fotím. Hlavně můj chlap to zbožňuje. Jak vytáhnu foťák, už ječí ať mu dám pokoj :-) 


PL podle Dagmarky  mám po týdnech. Sice trošku náročné, ale  když se zpětně podívám, tak nelituji. Zavzpomínám  a několikrát se rozesměji při vzpomínce, co jsme kde prováděli. Musím přiznat, že se mi PL docela zalíbil a baví mě.


Posledním prosincem český PL uzavřu a s Novým rokem začnu PL do originál alba s měsíčním shrnutím. Uvidím, jak mi to půjde...


P.S. Také pracujete na svém Project Life albu, Smash deníku, nebo podobném formátu? Moc rádi vaše stránky zveřejníme na našem blogu. Pošlete nám pár fotek, něco málo textu (přibližně v rozsahu dnešního příspěvku) a my vám za odměnu pošleme slevový kupon v hodnotě 200 Kč na nákup v e-shopu www.prettypapers.cz.

8 komentářů:

  1. Kači máš to super. Zhostila jsi se toho parádně. Mě se líbí jak ze začátku všichni říkáme že ne, že tam nemám co dát atd. a nakonec je to závislost jak blázen. :))

    OdpovědětVymazat
  2. ;-) Ano, další závislák! Supr! Moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
  3. Kačko, máš to super! A to víš, provokatérka já být umím. A nakonec jsi to hezky rozjela! Koukám, že i tím měsíčním jsem tě nakazila :-D No, on scrap je obecně děsně nakažlivý :-) Tomda

    OdpovědětVymazat
  4. Kačí, máš to krásné, musí být radost prolistovávat a vzpomínat.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to nádhera.... já se pořád rozjíždím :-) Zajímalo by mě to využití A4... ty kapsy si Kačko prošíváš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kapsy jsou eurofolie na fotky.bud jsou zcela pruhledné nebo jsou s bílým stredem, ale ochranná folie je průhledná. Je to stejné jako složky na ATC kartičky.

      Vymazat
    2. Katko, díky za rychlou odpověď, vůbec jsem netušila, že takové eurofolie existují. Znám jen ty A4 s jednou kapsou :-) Dost často je používám, ale toto ..... :-) Díky!

      Vymazat