úterý 17. února 2015

Challenge inspirace... Believe in your dreams

Bokeh effect - v spojení s výrobou prianí to bol pre mňa donedávna úplne neznámy pojem... no keď som si prečítala článok od Ilonky (Jak na to... bokeh efekt), nedalo mi a vyskúšala som.

Opäť som sa rozhodla pre mini - prianie. Mám ich rada... sú milé a vždy potešia :) 


Základ tvorí biela pohľadnica s rozmerom 10x10 cm. Samotný bokeh effect som si vytvorila na kartičku s rozmerom 9x9 cm. Pomocou aplikátora som zelenou a modrou razítkovacou farbou vytvorila tieňovaný podklad a rovnakými farbami spravila niekoľko koliesok. Na záver som pridala niekoľko bielych koliesok. 

Prianie som ozdobila hviezdičkami vytvorenými textúrovacou pastou a maskou, obláčikmi z pergamenového a bodkovaného papiera, výstižným textom "believe in your dreams..", flitrami a lepenkovou hviezdičkou.


A viete čo je čerešničkou na tomto prianí? Okrem toho, že sa na ňom krásne trblietajú použité flitre, hviezdičku som pokryla 3D lakom a posypala glitrami. Vzhľad je ťažko zachytiteľný fotoaparátom, ale predsa len sa trocha podarilo.


A čo vy? Skúsili ste si vytvoriť bokeh card? Že nie? Tak to rozhodne skúste, vrelo odporúčam. A nezabudnite sa so svojim dielkom pochváliť vo februárovej challenge alebo v Pretty Papers galérii na Pinterestu. Tešíme sa na vaše výtvory!

Krásny deň prajem :)

10 komentářů: