sobota 14. února 2015

DIY tutoriál... Skládané přání (Tri-Shutter Card)

Čas od času budeme mít na blogu i hostujícího designéra. Dnešní návod pro nás připravila Iriska.

Valentýn, svátek všech… zamilovaných?

Ach ten Valentýn... my ženy si přejeme, aby se ty naše drahé polovičky rozhoupaly k něčemu hóóódně romatickému, aby to bylo tak romantické, že si to dáme jako status na facebook a nejlépe s fotkou, aby nám to ostatní ženy záviděly :-) No ale romantika aby člověk pohledal, takže si to musíme zařídit samy. Tak jako ne že bychom si kupovaly ty šperky a květiny (to můžeme kdykoli v roce), ale jen jednou v roce si můžeme udělat valentýnské přání pro radost. Pro svou vlastní radost :-)

návod na výrobu skládaného přání

Kartičky Simple Stories nejsou jen na Project Life, dalo by se říci, že je možná s větším úspěchem použijeme právě na přáníčka, protože s nimi už vlastně není žádná velká práce. Pár kartiček, nálepek, půlka kraft čtvrtky a to je radosti!

přáníčka simple stories

Rýhovací deska je kámoš, na ní to půjde skoro samo, ale kdo nemá, nezoufejte! Pravítko, rýhovací kost a hurá na to. Podle nákresu vám to půjde skoro samo.

jak vyrobit skládané přání

Z kartiček si vyberte tak, aby to hezky ladilo. Nařežte si to postupně, poskládejte si celou plochu a až pak to nalepte.

přání k valentýnu

Nezapomeňte si přání před nalepením složit a kouknout, jestli ladí i ta přední strana :-)


No a je to. Něco malého dejte dopředu, ono to stejně svádí ke zdobení, když máte ty nálepky a výřezy a krásný materiál...

přání k valentýnu

P.S. Ženy, ale stejně bych se vám ráda na tom facebooku pochlubila nějakým pořádně romantickým dárkem … no, necháme se překvapit.

7 komentářů:

  1. Ženo kam ty na ty nápady chodíš ! moc hezké :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné! Kéž bych jen na tyhle věci měla trpělivost, ale jednou na to dojde! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké, to musím vyzkoušet :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné přání, tohle jsem ještě nezkoušela....:-) A skvělé fotky

    OdpovědětVymazat
  5. krása! Určitě vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně můžu říct, že něco znám! ;-) Tyhle prořezávaný přání jsem dělala na Vánoce - jen kolekce Simple Stories se mi zatím vyhýbají, ale čím víc to tu sleduju, tím víc se k nim přibližuju. Moc se mi líbí, že je tu ukázáno, že se dají použít právě nejen na PL...

    OdpovědětVymazat