pátek 20. února 2015

Project Life s Markétou... 3. a 4. týden

Po 14 dnech jsem tu opět se svým PL. Trochu mi to připadá jako reality show " Jak to chodí v Buši " :-) Takže jak jsme se měli 3. a 4. týden roku 2015. Použila jsem opět oblíbenou Indian Summer od We R Memory Keepers. Podle názvu moc zimní není, ale její barevnost mi k zimě ladí :-)


Týdenní kartičku jsem vyřezala na Silhouette plotru - pokud se vám to líbí a já ho tedy používám moc ráda, přijeďte na kurz do Liberce, tam se bude řezat o 106 !


Kartičky jsem zdobila bavlněnými provázky, mám je  moc ráda a používám docela často.


Samozřejmostí jsou také enamelové ozdoby, bez těch už si svůj scrapbookový života nedovedu představit :-)



Samolepicí písmenka jsou  ze samolepkových archů do Fancy Pants.


Událostí týdne byla pro mě koupě nového diáře. Jsem z něj nadšená - je krásný, drahý :-) a já si ho trošku scrapbookově přizpůsobila. A už bez něj neudělám ani krok, chodí se mnou i spát - jsem normální ???



Trochu osobní kartička :-) Ale kdo se cpal o Vánocích cukrovím jako já, pochopí :-)


A tahle - snad mě výživářky neukamenují, ale ona je tak šťastná, když má párek !!! :-)


Na kinokartičku jsem použila kelímek od popcornu - jak už jsem psala, artefakty používám ráda :-)


Několik detailů... Anna a Elsa jsou z visaček od nového trička, nápis "Love this" jsou transparentní samolepky od Simple stories - jsou moc prima.


4. týden mi vyšel na dvě dvoustrany :-) Apolenka měla maturitní ples. Byl to tak nádherný večer, že jsem ho musela důkladně zdokumentovat. Ale popořádku.


Čtyřku na označení týdne jsem opět řezala na plotru a rovnou ji ozdobila siluetou tanečního páru. K tomu stužka v barvě Apolenčiných šatů, trochu krajky a třpytivé nitě.


 Celý týden byl ve znamení spousty novinek, tak jsem toho využila jako jakýsi spojovací motiv. Všechny novinky jsou označné na vlaječkách. Ty jsem vytiskla na tiskárně a poté rozřezala a přicvakla na kartičky sešívačkou.




Další velkou událostí byl letošní první trénink juda. Konečně Alenka mohla cvičit v kimonu, co jí přinesl Ježíšek a nemusela sedět na konci řady :-) Byla nadšená a moc si to užila.


Kvalita fotky nic moc, spíš na prd řekla bych. Ale foťte v tělocvičně sportující dítě, co rozhodně nemá v úmyslu pózovat podle zářivek :-) Jenže mně jde o ten okamžik, takže jsme ráda, že tu fotku mám, i když je jaká je.


Obecně jsou tento týden poněkud tmavé. Za něco může stále trvající inverze při pořizování snímků, tma při focení stránek  a pak samozřejmě moje šikovnost - nebo spíš nešikovnost :-)








Na tuto dvoustranu jsem používala čtvrtky ze sady od Simple Stories   The story of us. A to jak z velké sady kartičkové,  tak z malé sady 30´papírů. Zase tématem úplně nesedí, neb je to sada svatební. Ale ty chladné šedé a třpytivé odstíny mi k zimě sedí a k plesu ještě víc :-)


Tady zatím není nic ! Čekáme na CD s fotografiemi od profesionálního fotografa. Moc se na těším a jsme zvědavá na kvalitu a barvy. Moje fotky jsou všechny hrozně do žluta. V zlatem zdobené Lucerně se to lépe vyfotit prostě nedalo.


Api byla krásná, já pyšná a večer to byl báječný. Užili jsme si ho všichni :-)




Fotek je spousta, ne všechny kvalitní, neb při tanci nikdo nepostojí  a každá druhá je trošku "mázlá". Ale ty figury, obzvlášť naší malé hvězdy, to tam prostě být musí :-)


Tentokrát vychytávku vynechám, už takhle jste hrdinové, pokud jste dočetli až sem ! třeba nějaké najdete přímo v článku :-)

Těším se za 14 dní na lepenou !!


4 komentáře:

  1. Já prostě nechápu, jak zvládáte zaznamenávat všechny události a pak to ještě nakombinovat do PL. Markét, máš můj obdiv.
    A pak taky čím dál tím víc lituju, že jsme se nepotkaly tenkrát v září na srazu. Netušila jsem, že jsi takový profík!

    OdpovědětVymazat
  2. Super! Já ten Tvůj PL zase hltala od začátku do konce. :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Stránka z maturitního plesu je super! Markét, to je opravdu Tvá dcera?!?! Stejně tak použití té svatební kolekce od Simple Stories se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat