neděle 3. ledna 2016

INSPIRACE... Layout Krásny deň

Aj keď je zima v plnom prúde, neodolala som krásnej letnej, veselej kolekcii Summer & Sun od Fancy Pants. Jemné farby, milé motívy sú ako stvorené na projekty pre deti. Vytvorila som z nej layout s fotkou mojej Alice, na ktorej je pri prvej návšteve Bibiany (medzinárodný dom umenia pre deti v Bratislave). Fotka je staršia, z leta 2014, kedy sme Bibianu navštívili prvý krát, a odvtedy sa tam pravidelne vraciame.


Opäť som si ako podklad zvolila biely papier. Na papier som cez šablónu Bubbles od Memory Box naniesla motív čiernou razítkovacou farbou a pridala pár pečiatok. Potom som papier jemne pofŕkala sprejmi Lindy's Stamp Gang. Základné vrstvenie pod fotku je z kolekcie Summer & Sun, z ktorej som ešte použila niekoľko papierových výsekov


Ďalšie ozdoby som si vybrala z kartónových samolepiek od Becky Higgins Inspire, z ktorej je aj titulka layoutu v pravom dolnom rohu.



Keď som mala približne vyskladanú kostru layoutu, cez stred stránky som pripla zošívačkou žltý bakers twine a pridala som pár kúskov washi pások a nálepiek z kolekcie I AM od Simple Stories. Posledné ozdôbky sú enamelové perly a gombíky.




Prajem krásny deň


7 komentářů: