pondělí 18. ledna 2016

PRETTY PAPERS... "BEHIND THE SCENES"

Dnes mám před sebou velký úkol... představit vám Pretty Papers trochu jinak. Vůbec nevím, kudy se tento článek bude ubírat, ale nějak to dopadne. (Edit: už to dopadlo... a z článku musím udělat seriál, aktuálně má asi kilometr na délku) 

Většina z vás nás zná přibližně takhle:


My ale ve skutečnosti vypadáme takhle - Didi, holka pro všechno (majitelka, ředitelka, PR a marketingová manažerka, účetní, umělecká ředitelka, vlastní asistentka, administrativní pracovnice, nákupčí, pokladní, uklízečka, zákaznický servis, technická podpora atd. atd. atd. Ve firmě je podle MF Dnes 120 pozic, tak zbytek můžete dočíst zde.) a Míša, holka skoro pro všechno (vlevo).


Pracujeme v romantické umělecké uličce (sousedíme s výtvarnými potřebami a patchwork obchůdkem)...


... v tomto krásném královském městě - byli jste už ve Znojmě?


A byli jste už u nás? Pokud ne, je nejvyšší čas to napravit...

Písmenkový banner je výsledek úžasné spolupráce mých scrapkamarádek, za což jim znovu děkuji... A děvčata - i po roce a půl na něm zákazníci mohou oči nechat.


Když k nám přijdete, jako první uvidíte krásně barevný stojánek s Dylusions Paint, ááách. Tedy v případě, že vaše oči mají stejnou "crop" funkci jako PicMonkey :-)


Pokud ne, uvidíte spíš tohle... a to jen když máte štěstí a přišli jste těsně před dodávkou nového zboží. Náš obchod takhle vypadá přibližně 3 dny v měsíci, kdy jsme zdárně zvládly vybalit krabice s poslední várkou zboží (což je většinou proces tak na 3-4 týdny) a netrpělivě očekáváme další...

 
A TOHLE JE NÁŠ OBCHOD TROCHU ZBLÍZKA:


Raznice, rýhovačky, inkousty, akrylové barvy a malé mixed média odděleníčko (nějak nabývá na objemu, budeme je brzy muset přemístit).


Hned vedle jsou papíry, spousta papírů...


Další papíry jsou přímo u vchodu, to je exkluzivní Simple Stories stojánek.
Ženy (vy víte které) - NEUVĚŘITELNÉ, ta kytka pořád žije!!!


ÚPLNĚ NEJVÍC papírů je tady :-) Stojánky případně najdete i na našem webu.


Ač to podle e-shopu nevypadá, máme i spoustu krásných jednobarevných papírů. Ty bohužel patří do obsáhlé skupiny zboží s pracovním názvem "coming soon" :-)


Tady pro vás hledáme samolepky a papírové výřezy. Kdo spočítá, kolik je tam háčků?


Velké 12" samolepky. A už brzy nám do sbírky přibude druhý samolepkový stojánek, jupí :-)


Velmi probraná a neukázněná razítková stěna, u té plánujeme velkou reorganizaci:


A stejně tak probraná Simple Stories "serepetičková" stěna - vše od SS, co zrovna nejsou papíry, najdete právě tady. Tato stěna už se velmi těší na očekávané novinky :-)


Tady je část velkých 12" alb, další část stále čeká na svůj čas v krabicích. A pod nimi malé 6x6 sady papírů, PL kartičky, plastové kapsy, kartonová alba, embossovací prášky a dřevěná razítka...



Kamínky, perličky, enamelky... a taky svorky, razítka a textilní barvy Aladine, štětce, gelová pera...


Nejdražší část našeho obchodu se ukrývá pod tím "pravým" prodejním pultem, přímo naproti našemu "Podpultu" :-) (Že jste o něm ještě neslyšeli? Tak o tom vám povím příště...) Pět krabic vyřezávacích šablon a jedna krabice embossovacích kapes. Pod pultem mají domeček i plastové šablony a masky.


Když některá maminka dlouho přemítá, kterou šablonku potřebuje hned a kterou až příště, její potomek se zatím může výtvarně realizovat v našem dětském koutku. Je vybavený dokonce i plotrem Silhouette... Tak ne, kecám... :-) Pro děti tam ve většině případů není místo, stolečky využívám jako mezisklad pro svůj vlastní scrap-arzenál, než mu najdu místo někde jinde. Takže mamince jen rychle vysvětlím, že šablony potřebuje obě ihned a můžou pádit :-) Ale abych nevypadala jako nelida (to je slovo!), občas udělám výjimku a když dítě vypadá, že plotr nechá na pokoji, udělám mu provizorní místo na výkres a přisunu fixky :-)


No a to jsme spolu ještě nebyli ve skladu a nebalili objednávky... a taky nevkládali novinky do e-shopu... Máme toho ještě hodně přes sebou... Pokud je něco, co vás zajímá, pište své dotazy do komentáře. Ráda je v příštím článku zodpovím.

Děkuji za přečtení a těším se na příště!

33 komentářů:

  1. To je krásný! A vtipný! A já jsem přišla na to, že jsem dost závistivý člověk. Tohle by se mi tak líbilo (ikdyž vím, že je za tím strašná spousta práce). Tak alespoň popřeju do dalších let - Jen tak dál a díky za vás! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. tak nevim, Didi, jestli do Znojma zajet, nebo se Znojmu radeji vyhybat:))) mas to tam naaaadherneeee! vsechny ty policky, suplicky, je toho tolik, nechapu, jak muzes mit prehled, kde co najdes! uzasne!

    OdpovědětVymazat
  3. Didi tak to je krása. Niekedy si budem musiet urobit vylet do Znojma a prist sa pozriet live. Je to sen v takom obchode pracovat (teda pre mna by to bol jeden nesplneny sen) mozno sa raz splní. Drzim pesti nech sa darí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Didi, krásné to máš! Tolik serepetiček na jednom místě - to je scrapráj!! A už se do něj zase těším, březen bude raz dva :-)
    P.S. A pak že nejsi dobrý zahradník, když kytka vydržela - nebo možná Šárka vybrala hodně odolnou odrůdu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee, hned bych si jela zanakupovat, to je úplně něco jinýho než to vidět jen na netu! Až budu (jednou zase) ve Znojmě, tak se rozhodně stavím! <3 <3
    Jinak všechno nej k "narozeninám"!

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem to štěstí tento ráj navštívit... ale ta lítost, že si to člověk nemůže vzít sebou!!! Ještě jednou - gratulace - a ať Vám ten ráj kvete a ty kytičky my budeme s láskou trhat :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Aaaa skoda, ze neco neni na Kladne. To co tu mame, je ubohe. Krasny obchudek a jestlinjednou do Znojma zavitam, doufam, ze budes mit otevreno. Mas to opravdu nadherne.

    OdpovědětVymazat
  9. To je skvělý článek :) Ráda jsem nakoukla do obchůdku i takto virtuálně :) A půjdeme i do skladu? Wow, no to se hodně těším :)

    OdpovědětVymazat
  10. No to je nádhera!!! Ne jen ten skvělý výběr, ale máš to moc hezky a přehledně poskládaný a prezentovaný. Proč jen to nemám blíž...

    OdpovědětVymazat
  11. Didi, to je dokonalé! Kdybys byla blíž, rodina by asi neměla co jíst... ❤

    OdpovědětVymazat
  12. Moc krásně udělaný obchudek.) Vše k sobě i nadherně ladí

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný jako vždy a už se těším až se na jaře zase porochním !! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. No do háje... nebo možná spíš díky bohu... že nebydlím tam u vás v končinách - já bych u vás nechala výplatu... (=byl by ze mě bezdomovec obklopený razítkama, lepičkama, šablonkama a dalšíma serepetičkama... :-D )
    Krásný obchod máte!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  15. Hohoho:))) Nebo WOW! :) Nějaký výlet musím naplánovat. Je třeba vidět na vlastní oči:)

    OdpovědětVymazat
  16. Balim dite a jedu :)...vytvarniceni ho jeste nezajima, tak plotr muze zustat, tam kde je...ne vazne, tohle mi nedelejte, to je kralovstvi lepsi jak z pohadky...ja muzu byt jen rada, ze vsechny kamenne obchudky jsou od nas tak daleko, protoze tohle by manzel asi nerozdychal :-D...ten uz dost tezce nese, ze existuji ty eschopy a to si dodnes mysli, ze nejdrazsi bylo jeho vzpominkove insta album...ehm :-) Krasne to tam mate Didi <3

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to je nádhera! O tom si mohu nechat jen zdát. Člověk by si myslel, že když bydlí v centru Prahy, bude tady takový na každém rohu a jediný obchod, kam mohu zaskočit (a to i v pyžamu, protože bydlíme ve stejném domě) je Nemravka, kde si ale obvykle vyberu jen náhradní lepidlo a běžím objednat na internet. Takovýhle ráj musím navštívit.
    Žanet

    OdpovědětVymazat
  18. Super článek, všechno něj k narozeninám! Jsem ráda, že jsem měla možnost být na otviračce a od té doby vymýšlím, jak se tam zas dostat. Pokaždé, když jedeme do Chorvatska, nebo Rakouska, si říkám, že bychom mohli udělat zastávku ve Znojmě.... po cestě tam ( aha, to nevyšlo), tak zpátky ( to taky nevyšlo...), a jen tak na skok z Olomouce to taky není za rohem...a tak roky plynou....:). jednou to ale zas musí vyjít!;)

    OdpovědětVymazat
  19. Fakt to stojí za to vidět na vlastní oko :)))) vstup jen na vlastní nebezpečí :) kakou

    OdpovědětVymazat
  20. To je nádhera! hotový raj, dúfam že to raz uvidím na vlastné oči :)

    OdpovědětVymazat
  21. Didi to je krása, asi si budeme muset s holkama naplánovat výlet do Znojma :-D

    OdpovědětVymazat
  22. To je opravdu nádherný ráj a kouzelné místo. Už jsem byla několikrát ve Znojmě, ale to jsem nebyla ještě zasvěcena do kouzla PL, takže jestli se zase někdy do těchto končin dostanu, tak musím určitě osobně zavítat i s naditou peněženkou :-)
    Jen teda nechápu, jak lze časově zvládat e-shop, workshopy a obchůdek - tam musí být ukryti i nějací malinkatí skřítkové. :-)
    Přeji ti Didi ať jde obchůdek stále takto krásně a máš stále plno spokojených zákazníků (jako jsem já Verča Sembolová)

    OdpovědětVymazat
  23. Jsem jedna z těch šťastných?!? (pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je to výhra nebo tragédie), že bydlím kousíček od Znojma :-) Obchůdek je úžasný a opravdu nutně! bych se tam potřebovala nastěhovat aspoň na 14 dní vždy, když tam vkročím. Jediná moje záchrana a záchrana našeho rodinného rozpočtu je moje půlroční dcera, která tam prostě nevydrží a nákup musí být fofr. Ale co budu dělat až povyroste? Hmm, asi pomůžu z dětského koutku odsunout plotr :-) a pak už se budem chodit jen pást.
    Didi, máš to dokonalé! Z pracovního nepořádku si nic nedělej, ten je u scrapu řekla bych přímo nutný, to aby to mělo ty správný grády! :-) Přeju ti hodně spokojených zákazníků a každý den úsměv na rtech! Barča Housarová

    OdpovědětVymazat
  24. Didi, obchůdek je to nádherný. Přeji ti, aby dál šlapal tak dobře jako doteď. Trochu závidím těm blíže bydlícím, hned bych tam byla. Ale na druhou stranu je pro mne dobře mít tě z ruky. Jak se znám, MUSELA bych mít všechno. A "udělat" banku se přeci jen nevyplácí.

    OdpovědětVymazat
  25. Gratuluji k tak úžasnému obchůdku, to musí být splněný sen! Určitě je to velmi náročná, ale krásná práce. Ať se daří a občané znojemští nakupují ostošest!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Ehm...nehledáš nočního hlídače?

    OdpovědětVymazat
  27. Ehm...nehledáš nočního hlídače?

    OdpovědětVymazat
  28. Prostě nádhera :-) Už se těším až vše někdy uvidím na vlastní oči :-) Posílám velkou gratulaci!

    OdpovědětVymazat
  29. Nádherný obchod. Člověk by se tam mohl kochat až do zavíračky a stejně by to nestihl. :-) Ať se daří Didi.

    OdpovědětVymazat
  30. Mé milé, jsem moc ráda, že se vám pohled do našeho obchůdku líbil, moc vám děkuji za všechny milé komentáře a přání. Už teď je pro vás nachystaný další článek ze zákulisí a při procházení fotek jsem zjistila, že rozhodně není poslední :-) Tak zase brzy naviděnou! A doufám, že některé potkám i osobně přímo ve Znojmě :-)BUdu se těšit, Didi

    OdpovědětVymazat
  31. Nerada řídím...Do Znojma to není úplně blízko...Ale tohle je hodně velká motivace! Oprava: provokace. Jinak prima místo na dovolenou. No hele, když ušetřím 15-20 tisíc za zájezd k moři, tak si to u Didi můžu pěkně užít, pravda?

    OdpovědětVymazat
  32. Nerada řídím...Do Znojma to není úplně blízko...Ale tohle je hodně velká motivace! Oprava: provokace. Jinak prima místo na dovolenou. No hele, když ušetřím 15-20 tisíc za zájezd k moři, tak si to u Didi můžu pěkně užít, pravda?

    OdpovědětVymazat