pondělí 1. února 2016

CHALLENGE 02/2016

Únor, to je takový klasický zimní měsíc. Tedy pokud je doopravdy zima. Ve chvíli, kdy z nebe nespadne ani vločka, je to 29 (!) dní šedi. To nás taky inspirovalo k volbě tématu pro únorovou challenge

    TÉMA: Padesát odstínů šedi


    • ZADÁNÍ: vytvořte přání nebo scrapbookovou stránku, na které převažují odstíny šedi (počítá se i černá a bílá) + můžete použít jednu doplňkovou barvu 
    • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 2 projekty.
    • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 23.2. 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 02/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
    • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 300 Kč

    Inspiraci na téma únorového zadání pro vás samozřejmě připravily i členky našeho design teamu:

    DANIELKA



    TERKA



    JÍŤA



    DIANKA



    ILONKA



    MARKÉT

    Když jsme jako design team vytvářely ukázkové projekty, zjistily jsme, že to, co je černo-bílo-šedivé, nutně nemusí být smutné. Takže vám přejeme, ať i váš únor, ať už je venku jakkoliv, je veselý a hravý a má třeba sladkou tečku na závěr v podobě výhry v naší výzvě.

    Těšíme se na vaše příspěvky!

    7 komentářů:

    1. Úžasné příspěvky. Těším se až se do toho pustím.

      OdpovědětVymazat
    2. Teda ženy, máte to nádherné.

      OdpovědětVymazat
    3. To je teda výzva. Holky, máte to skvělé!!!

      OdpovědětVymazat
    4. Já bych snad fakt ani nevěřila, že můžou v těchto barvách vzniknout tak krásná dílka! A tak optimistická. To je tedy skutečná challenge... Moc vám tleskám :-)

      OdpovědětVymazat
    5. Jé, stejné zadání jsme měly vloni na scrapbook.cz :-)) a stránky se moc povedly. Šedá je dobrá, hlavně se ke všemu hodí :-)

      OdpovědětVymazat
    6. To vypadá moc dobře, určitě to zkusím. ♥

      OdpovědětVymazat