pátek 8. dubna 2016

PROJECT LIFE S DIANOU... Můj PL s Mambi

Kde jsem chipboardy od MAMBI poprvé viděla? Bylo to na podzim v Liberci v "obchůdku Pretty Papers", což je něco jako ráj na Zemi alias jeden pokoj vyhrazený pro všechno to papírové bohatství, kde se nakupuje se slevou. Říkala jsem si tenkrát, že další chipboardy prostě už nepotřebuju a tak se nenchám zlákat. Popojeeme teď o půl roku a několik desítek stránek v PL albu dále. Můj PL si bez nich už rozhodně neumím představit. A tak jsem se rozhodla, možná abych ulevila svému svědomí, svést na "MAMBI cestu" i vás. A myslím, že v tomhle článku mám pro vás hned několik pádných důvodů :-)



Jako první jsem objevila MAMBI -  Vacation a Adventure - cestovní a prázdninové kolekce. 



S nimi jsem udělala velikou parádu ve svém alpském Sn@p deníku. Doslova mě zachránily, protože v Americe zřejmě nikdo po horách moc nechodí, a tak ani materiálů na takové to české lezení po kopcích není mnoho.





Cestovatelské sady jsem ale vylepila celkem rychle a musela jsem sáhnout i po dalších. Nevím, jak vy, ale já mám strašne ráda "chalkboard" vzhled (tedy křída-tabule). A tak mi sada MAMBI - Look At Me padla za vlast, ani jsem nevěděla jak. 


A v albu jí to taky sluší. I když nejsem úplně třpytková, když se to nepřežene, snese to i deník z Alp.



Po úspěchu prvních dvou kolekcí, jsem si jako další objednala černo - zlatou sadu MAMBI - Beautiful. Ta zaručeně vtiskne punc luxusu a něčeho významného všem projektům, které s ní ozdobíte. 


U mě dostaly tyhle ozdoby dokonce tak výsadní postavení, že jsem je použila na titulní stránku letošního alba. Dlouho jsem přemýšlela, jak s ní naložit, a pak jsem je tam lípla a bylo. Nic víc už to nepotřebovalo.



Dál to byly fotky ze sestřina maturitního plesu. To je sama o sobě luxusní událost, takže stejně náležitě jsem se jí musela věnovat i ve svém albu. Jak jinak, než s MAMBI, že ano...



...a na moje první MM Project Life stránky, tak tam sedly, jak kdyby pro ně byly vytvořené.



V sadách jsou různé velikosti chipboardů. A tak je můžete použít jako malé detaily...


...anebo i hlavní motiv, který můžete "obtékat" písmem.


Ale nemusí to být zrovna plesy a oslavy, tyhle krásné černé chipboardy se hodí i na všední týdny. Třeba na moji stránku s papíry od Teresy Collins.



Co si budeme povídat, od MAMBI jsem vynechala snad už jen svatební kolekci. Ale s jakou kolekcí jsem si užila nejvíc legrace? Byla to MAMBI - Good Friends. Ty BARVY! Jen je vezmu do ruky, mám hned lepší náladu! :-)


Bohužel to byly stránky v loňském albu, které zřejmě nenávratně zmizelo, a tak vám můžu ukázat jen jednu. Tu poslední, kterou jsem měla nafocenou z loňského sportování. I s detailem chipboardu.


 

Chipboardy, a nejen ty od MAMBI, jsou pro mě prostě "must-have". A tak už si asi nikdy nebudu říkat, že si další nekoupím. Nebyla by to totiž pravda!

A tak mě zajímá, čeho byste se v PL nikdy nevzdali vy? 

6 komentářů:

  1. Jedním slovem nááááádhera (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní ! Já trochu bojuju s anglickými nápisy, ale asi je vezmu na milost :-) ty chipboardy jsou opravdu krásné a univerzální :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mambi se mi také moc líbí, něco mám, ale musím se hodně krotit, abych jim nepořídila brášky.

    OdpovědětVymazat
  4. Mambi se mi také moc líbí, něco mám, ale musím se hodně krotit, abych jim nepořídila brášky.

    OdpovědětVymazat
  5. MAMBI chipboardy mám moc ráda. Taky mám teď připravené ty cestovní pro mé album, které budu dělat na Terese Collins ;) A stránky máš nádherné!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Anglické nápisy jsem vzala na milost právě díky MAMBI Vacation. A tím si otevřela dvířka do další kreativní dimenze :) Anička

    OdpovědětVymazat