pátek 29. dubna 2016

PROJECT LIFE S MARKÉTOU... PL 7. a 8. týden

Po měsíci jsem  tu zase se svým PL. Nebudu lhát, jak jsem vše dohnala a přiznávám se, že přípravu sice mám, ale dolepené do konce pouze tyto dva týdny.  Počítala jsem s tím, že v Liberci na srazu vše doženu. To jsem se ale přepočítala :-))))) Přeci jen lektorovat 4 kurzy pro skoro 50 tvoření chtivých a nadšených žen, je docela dřina a já jen večer koukala a vstřebávala zážitky a atmosféru :-) no nedá se nic dělat, budu se s tím muset poprat doma!


Dva nalepené týdny jsou 7-mý a 8-mý. Na úvodní kartičce jsem si trochu pohrála v Pic Monkey


Místo kartiček jsem použila 6" papíry ze sady Bokeh in the Snow od Lawn Fawn. Proč? No za 1. mám 6" sad strašně moc z mého syslivého začátečnického období a za 2. mám s kartičkami čím dál větší problém. Prostě nikdy se mi žádná nehodí a že jich mám nasysleno  :-)


V tomto týdnu jsem oslavila narozeniny. Oslavila je trochu silné slovo, ale prostě byly, tomu se utéct nedá. Moc jsem si přála dvě knížky - Kafe a cigárko od Marušky Doležalové a P.S. od Ani Geislerové. Čtu po večerech a někdy i po ránu tu od Ani a vřele ji všem doporučuji. Ať už máte Aňu jako herečku rádi nebo ne, jako spisovatelka se vám bude určitě líbit. Je to prostě normální uhoněná máma od 3 dětí, takže až na ty české lvy toho máme hodně společného :-))))  


Narozeniny a popis týdne jsem schovala do odklápěcí přídavné kapsy.


Ze služební cesty mého muže a dcery do Říma jsem musela udělat koláž, protože fotky by jinak vydaly na samostatnou dvoustranu. Jenže SMS PL je sms a tak dvoustrana nebude  :-)


Kdo mé články čtete, víte, že má nejmladší dcera je velmi kreativní. A to nejen co se týče vyrábění, ale i zdobení svého těla. Takže jsme onehdá nemohly z drogerie odejít bez modrého laku na nehty a že byly nalakované nejen nehtíky, ale i chodilo a půlka stolu, vám líčit asi nemusím :-))))


No a nesmí samozřejmě chybět velká koláž a  na ní souhrn všech týdenních událostí.

S 8. týdnem přišla změna! A to změna formátu kapes!


Jak se to stalo ? Objednávala jsem si u Didi kapsy, chtěla jiné, neprohlídla od Didi zaslaný odkaz, schválila no a mám je. Jak ale říká má přítelkyně Irena - je to výzva ! Nevrátila jsem je a jsem ráda. I do mého SMS PL se hodí a aspoň to nebude pořád stejné.


Už dlouho mě lákalo vyzkoušet si jeden nápad od Dianky. Nepoužít přídavnou nalepovací kapsu tak jak se formátově má, ale použít ji na formát jiný. A tady byla ideální příležitost ! Na velké čtvercové kapse je nalepená malá a v odklopení chovaný popis týdne.


To že miluju Kryštofy už všichni ví, takže na koncertu jsem musela být a jak jinak než s Irenou  :-) Na zdobení jsem  tentokrát použila chipboardy od Mambi. Jak opět doporučovala Dianka, jsou opravdu skvělé.


Další služební cesta byla do Lucernu a podle fotek a toho co Api vyprávěla, se tam budu muset vypravit. Sjezdila už kus světa, ale je to prý nejkrásnější město co kdy viděla :-) A to prý ty mosty bývají na jaře osázené stovkami muškátů - to musí být nádhera !!!!


A událostí měsíce je zlomená klíční kost naší Amálky :-( Rtg foto jsem tentokrát musela stáhnout z netu, protože v nemocnici s ní byl tatínek a ten by si lékařův monitor fotit netroufl.


Velká koláž tentokrát není tak velká. Je v kapse 4x6 a navíc nebylo tolik fotek, takže se mi ten menší formát náramně hodil.


Journaling jsem psala na ořezané papíry z listů, které jsem si přidávala do diáře. Po delší době jsem oprášila okrajovou raznici se vzorem utrženého bloku. Všechny kartičky jsem olemovala ručním šitím - černá vždycky všechno pozvedne a zvýrazní a asi se k tomu budu vracet častěji :-)

A jak jste na tom se svým PL vy?  Klidně se nám pochlubte na Facebooku nebo na naší pinterestové nástěnce! Budeme se těšit!

A já se těším zase brzy  Na lepenou!

A hezké Čarodějnice a 1.máj všem!

A pozor - na neděli se něco chystá!  Zkušenější už vědí :-)

4 komentáře:

  1. Ty nové kapsy jsou ale skvělé!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty nové kapsy jsou ale skvělé!

    OdpovědětVymazat
  3. Markét, nádhera! Moc se mi líbí, jak Ti to celé krásně ladí a úvodní kartička 8. týdne je bomba! Jo a vlastní kartičky jsou nej! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Márk=ét, máš to parádní.

    OdpovědětVymazat