pátek 1. července 2016

PROJECT LIFE S IVANOU..... Máj

Ďalší mesiac máme za sebou a ja doháňam svoj sklz v project life albume. Aj napriek tomu, že album robím po mesiacoch, trošku nestíham :-) a hoci Nám už začína júl ja Vám dneska prinášam májové stránky, ktoré sa mi podarilo dokončiť. Snáď Vám to nebude vadiť a budú sa Vám stránky páčiť. Nech sa páči, poďte nakuknúť čo zaujímave sa u mňa v máji dialo.


Na ľavú stránku som použila u mňa nie veľmi často používanú kapsu design L, kde sú jednotlivé časti obdĺžnikové veľkosti 4x6 na výšku. Takže bolo jasné, že aj úvodná kartička bude musieť byť na výšku. Na stránky som zvolila kolekciu od Becky Higgins konkrétne Picturesque core kit.
Na vodnú kartičkú som doplnila bielo-strieborné thickers od Amy Tangerine, výrez foťáku a vystrihnutý text This is the life.. z jednej z kartičiek.


Použila som neutrálne šedo-modré kartičky. Na zdobenie som použila nápisy, ktoré som povystrihovala z menších 3x4 kartičiek.


Zopár enameliek a prvá stránka bola hotová. Ako vidíte nie vždy je potrebné mať množstvo materiálu. Ja som sa na zdobenie snažila maximálne využiť samotné kartičky.


Nadpisy som vytvorila pomocou razítkovej abecedy od Avery Elle.



Na tejto kartičke som chcela použiť fotku, ale pozadie na nej sa mi tam nehodilo. Tak som ho nakoniec jednoducho vystrihla, fotka tým dostane hneď iný rozmer. Myslím, že vo finále to vyzerá netradične.



Tak to boli májové stránky v mojom podaní
Nabudúce sa môžete tešiť na ďalší výlet, zoberiem Vás do Plzne ... ale o tom až nabudúce.

Želám Vám krásny slnečný deň.

4 komentáře:

  1. Ivi, nádhera! Úžasne to všetko spolu ladí ... máš pravdu, k ozdobeniu stránky niekedy stačí celkom málo a vyzerá to super! ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Ivo moc hezké, krásně ti to ladí a ten nápad s vystříhanými nápisy je bezva a efektní :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekne to spolu ladí 👍 a super nápad s vystrihnutou fotkou.

    OdpovědětVymazat