středa 6. prosince 2017

INSPIRACE... HIP KIT CLUB

Tak dlouho jsem obdivovala stránky na fóru Hip Kit Clubu, až jsem si loni k narozeninám udělala radost a jejich kity si předplatila :-) Každé dva měsíce mi přijde krabice, v ní krásný hedvábný papír a v něm zabalené dva kity. Tato varianta totiž vychází levněji. Co si budeme namlouvat, to zámořské poštovné je prostě drsné.


Stránky mají opravdu nádherné a součástí předplatného jsou i šablony a vzory pro řezání na plotru. pro mě tedy ideál :-) A abych přestala být jen sběratelkou, jak mi Didi už dlouho říká :-))), nechala jsem se zlákat víkendovou challenge na Hip Kit Club fóru. 


Zadáním byl tento sketch. Kruhové kompozice mám moc ráda, takže jsem navlékla jehlu a šla do toho! Ano, zase jsem začínala šitím :-)


V létě nás kamarádka vytáhla na vodu. Je to ostuda, ale když nepočítám plácání na pramici v sedmi letech na táboře, tak jsem letos byla poprvé na vodě :-) Bylo to super a proto jsem si vybrala i tuhle fotku. A abych dodržela kruhy, na plotru jsem vyřízla kruhový rámeček, ke kterému jsem rovnou přidala i text.


Dozdobovala jsem květinovými výřezy z kitu, které mají své vlastní. Papíry v kitu byly povětšinou od American Crafts.


Mráčky jsem obkreslila na tmavomodrý papír, ze kterého jsem řezala nápis, aby víc vynikly a stránku nakonec moc hezky zvýraznily.


Ještě byl v sadě krásný papír s velkými květy, které jsem vystřihla a použila na podklad výřezů.


Původně jsem zamýšlela ještě přidat nějaké enamelky, ale nakonec našla své místo jen jedna, jako  střed květiny. Tím šitím je to ozdobené až dost a já jsem spokojená. A co si budeme povídat, každá pochvala potěší a  americké ženy jsou very happy a chválí jako divé, takže jsem si to moc užila  a navíc ještě challenge vyhrála a s ní navíc i kredit 10 dolarů do obchodu. Takže listopadová krabice bude mít o překvapení víc!

Takže lepte, soutěžte, užívejte si to a já se zase těším příště "na lepenou"!

3 komentáře:

  1. Markét paraaada. Určite zasluzena výhra ;-) a hip kit club sledujem pravidelne a tie ich kity aaaach akurat to poštovné sa mi nepáči :-)

    OdpovědětVymazat
  2. HIP HIP Market;). Perfektní stránka! A super fotky. Myslím, že kvůli tomuhle papíru sem už taky chtěla objednat ...:)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji Markét!!! Stránka je parádní!

    OdpovědětVymazat