pátek 2. listopadu 2018

CHALLENGE 11/2018

Pokud jste napnuté, k čemu vás vyzveme v listopadu, tak nepovolujte! Napínat a utahovat budeme! A to si z vás neutahujeme :). Dost oslích můstků, téma na listopad je OMOTÁVKA. Trochu jsme váhaly, jak téma nazvat, ale ukázkové projekty vám názorně předvedou "o co jde" :-) Neváhejte a pojďte si tuto momentálně velmi populární techniku vyzkoušet spolu s námi. Téma je opět velmi variabilní, těšíme se tedy na hromadu přáníček a ještě větší hromadu layoutů.

"OMOTÁVKA"
  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "OMOTÁVKA". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 27. listopadu 2018 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 11/2018. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady je inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

DANIELKA

TEREZKA

IVKA

MARKÉTA

7 komentářů:

  1. Teda Terezko, když sem uviděla tu Tvou kočku, tak sem lehla smíchy :))))) Zhostila ses toho opravdu vtipně, ty Tvé papírové scénky mě tak baví!:)

    OdpovědětVymazat
  2. To je super výzva,určitě budou zajímavé stránky.Už se těším na tvoření.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná výzva, bavlnky mám a zrovna dneska mi přišla i pořádná jehla na děrování. Máte na toto téma úžasná přáníčka a stránky.

    OdpovědětVymazat
  4. Jedna pecka větší než druhá. Nejradši bych začala omotávat s Vámi! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Jedna pecka větší než druhá. Nejradši bych začala omotávat s Vámi! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Také se mi to líbí, je to výzva🤔pokusím se😉

    OdpovědětVymazat