pátek 23. listopadu 2018

PROJECT LIFE S IVKOU... VÝLET DO BRNA

Máme tu ďalší piatok a s ním je tu čas na ďalší Project Life príspevok. Dneska vám ukážem  prvé dokončené  PL stránky z aktuálneho albumu. Hneď na začiatku sa ospravedlňujem za kvalitu fotiek (boj s momentálnymi svetelnými podmienkami som nevyhrala, ale snáď mi to odpustíte a nebude to až také hrozné).

Určite ste už zachytili, že Project Life môže mať viac podôb, ako klasické PL kapsy vyplnené s kartičkami. Ja som si tentokrát chcela vyskúšať vytvoriť PL stránku na veľkom formáte 12x12 inch. A ako som si s tým poradila? Poďte sa pozrieť.


Ako prvé som si nachystala fotky rôznych veľkostí. Nemala som vôbec dopredu premyslené, kde čo umiestnim, všetko som nechala na náhodu. Chvíľu to trvalo, kým prišla finálna spokojnosť s rozmiestnením fotiek, ale potom to už išlo celkom ľahko.


Prvá stránka je ladená do jesenných tónov. Fotky a ozdoby musia predsa spolu ladiť. Máte to aj vy tak? Preto som na zdobenie použila výseky listov (vyrezané pomocou kovových šablón na Big Shote) a jesenné enamelové samolepky Carta Bella.


Tento krát som na moje pomery pridala na stránku aj dosť journalingu. (Inak s tým mávam dosť problém, nikdy neviem čo napísať). Nápis OBORA je z písmeniek zo staršej kolekcie od American Crafts a samozrejme nemohli chýbať ani väčšinou obľúbené Timove písmenká. Tým by sme mali prvú stránku kompletnú.


Keďže výlet bol celodenný, fotiek a zážitkov bolo veľa, tak prišlo aj na druhú stránku. V Brne sme navštívili viaceré pamiatky a bolo to super. Aj druhú stránku som zdobila v podobnom štýle, ako tú prvú. 


Použila som tieto kartónové výseky listov, doodlingové šípky a opäť Timovu abecedu. Druhá stránka je hlavne o fotkách, ktorých som chcela použiť čo najviac, aj keď som sa bála, aby nakoniec nevyzerala, že je preplnená. Ale myslím, že ich je tak akurát. Čo poviete?


Tým by bola aj druhá stránka hotová.


A takto vyzerajú obidve stránky po kope. Čo poviete na tento štýl PL? Ja som z výsledkom celkom spokojná. Myslím, že takéto stránky zaradím do albumu častejšie. Pre mňa ako obľúbenca veľkých stránok je to ideálne riešenie. 

Ďakujem za váš čas a lepeniu zdar!

2 komentáře:

  1. Ivi moc se mi to líbí. A nejen proto, že na Holedne jsme bývaly často :). Líbí se mi ten styl...je to takový TN na 12tkovém papíře; )

    OdpovědětVymazat