pátek 1. března 2019

CHALLENGE 03/2019

Ahoooj, Nazdar, Skol! Zdravíme příznivkyně scrapu a Pretty Papers výzev zvláště.  V únoru jsme se mazlily, v březnu se budeme trochu hýbat. Prozradíte nám skrze přání a layouty, jak to máte se sportem? Nesnesete se na něj ani dívat, rekreačně je to pro vás samozřejmé nebo vám dokonce záleží na výkonu? 

Sportovních odvětví je nepočítaně, hry máme na mysli samozřejmě také pouze ty sportovní. Hra s dřevěnými kostkami nebo autíčkem neplatí! :-) Věříme, že najdete to své téma jak pro layouty, tak i pro přáníčka.  A my se moc těšíme, že se o vás zase něco dovíme, stále nám to nestačí :) 

A jedna mimosoutěžní otázka - jestlipak někdo víte, v jakém sportu se údajně zdraví: "Trhni si nohou"? :-) 

"SPORT A HRY"




  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "SPORT A HRY". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie. 
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 26. března 2019 do půlnoci na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 3/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka / scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je březnová inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

DANIELKA

IVKA

 TEREZKA

6 komentářů:

  1. Odpověď na otázku: jízda na koloběžce 😀

    OdpovědětVymazat
  2. Vzhledem k tomu, že asi tak 75% společných fotek máme v nějakých helmách (ferraty, voda, kola, ...), tak by to neměl být problém :-) Tak uvidím, jestli se dokopu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokopej!:)) A zrovna Tvůj osobní sport by byl teda pecka zpracovat...to tady určitě nikdo jiný nemá!:))

      Vymazat
    2. Taky se přimlouvám za Tvůj sport. Bude to paráda. 👍

      Vymazat