středa 6. března 2019

INŠPIRÁCIA... LAYOUT "HAPPY MOMENTS"

Kolekcie od Pinkfresh Studio patria vo väčšine prípadov medzi tie obľúbené. V mojom prípade to rozhodne tak je. Je to už nejaký ten piatok, čo sa objavila na scéne kolekcia Indigo Hills 2, ktorá nemohla samozrejme v mojich zásobách chýbať.  A cez víkend sa mi konečne podarilo k nej dostať a vytvoriť nový layout, ktorý vám teraz ukážem.


Chvíľu som rozmýšlala, čo vymyslím. Inšpirácie je na Pintereste až až, ale nechcela som sa opakovať. Väčšinou keď si neviem rady, príde nápad s geometrickými vzormi (tentokrát to bolo podobné). Najprv ma napadli kruhy, ale nakoniec vyhrali hexagony.


V Picmonkey (mám platenú verziu) som si upravila fotky do tvaru hexagonu, ďalšie tvary som si vyrezala pomocou Bigshotu a tejto šablóny so vzorovaných papierov. Vystrihnuté kvety sú taktiež z jednej vzorovanej stránky.


Bez farbičiek Gelatos si už neviem predstaviť moje tvorenie. Bez fľakov a frkancov mi príde, že stránke niečo chýba. Vždy sa ich snažím namiešať tak, aby mi ladili s celou stránkou. Ďalším detailom, ktorý rada používam je ručné šitie. Na tejto stránke som šitie použila ako doplnok na záver, myslím že to stránku pekne doplnilo.


Na záver som pridala pár enameliek, nadpis, ktorý som si vyskladala z tejto puffy abecedy drevené ozdoby, dátumové razítko a stránka bola hotová.


Snáď sa vám bude páčiť. Ja som s výsledkom spokojná :-)
Budem sa tešiť zase nabudúce, možno opäť s nejakou ďalšou Pinkfresh koleciou.

8 komentářů:

  1. Krásná stránka Ivi! Úplně profi kompozice a máš tam moc pěknou fotku;). Jo...a už vím, kdo mi tu puffy abecedu vyfouk pod nosem:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Anicko dakujeeem :-) to mam radosť ze sa stránka páči. Abeceda je super, a to som nebola určite ja kto ti ju vyfukol :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi, skvělá stránka. S dovolením ukládám a příložitostně liftnu. :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mili diiiki moc. Samozrejme bude mi cťou a keď liftnes nezabudni sa pochváliť :-)

      Vymazat
  4. Nádhera,s touto kolekcí se muselo pracovat jedna báseň.

    OdpovědětVymazat
  5. Luci diiki moc. Šlo to skoro samo 😊😉

    OdpovědětVymazat
  6. Ivi, opravdu krásná stránka a velmi originální!

    OdpovědětVymazat