čtvrtek 3. října 2019

CHALLENGE 10/2019

Kdo by je neměl rád! Křupavé sušenky namočené do mléčné nebo hořké čokolády... a třeba ještě namočené do kávičky. Jsme přesvědčené o tom, že právě tato lahůdka byla inspirací scrapbookovému trendu polomáčených písmenek a ozdob.

Prohlédněte své zásoby a pokud žádné polomáčené polotovary nemáte, snadno si je můžete vyrobit sami.  (Polo) Namočit můžete opravdu cokoliv a do čehokoliv. Nechte se inspirovat a namočte se do toho s námi. Už teď hyneme nedočkavostí, jak si s tímhle poradíte :).


"POLOMÁČENÉ"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "POLOMÁČENÉ". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie. 
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 27. října 2019 do půlnoci na email info@prettypapers.cz do předmětu zprávy napište CHALLENGE 10/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka / scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je říjnová inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

IVKA

TEREZKA

Žádné komentáře:

Okomentovat