pátek 18. prosince 2020

FOTOPOSTUP... VIANOČNÉ PRIANIA S PIATEK 13

Dnes som si pripravila inšpiráciu na vianočné priania s použitím obrázkov od Piatek 13 aj s krátkym fotopostupom. Tieto priania som začala tento rok robiť ako novinku v mojej ponuke a zatiaľ sa mojim zákazníkom páčia, čo ma veľmi teší :).

Na Pretty Papers ma veľmi upútal papier s vianočnými obrázkami The Four Seasons / Winter. Bol plný krásnych vianočných motívov ktoré bolo treba - ako inak - povystrihovať. Keď mi prišiel domov, s nadšením som sa do toho pustila.

Keď som si všetky obrázky vystrihla, pripravila som si základ na pohľadnice - biely podklad a hnedý kraft papier, do ktorého som vyrezala kruh a upravila som ho v embossovacej kapse s motívom bodiek ako padajúceho snehu.

Na hnedý papier som napečiatkovala nápis a primerala, či mi sedí na základ.

Potom som si rozložila vystrihnuté obrázky a šnúrky a začala som si skladať zdobenie.

Keď som bola spokojná, na kraft papier som pripevnila šnúrky a prilepila som ho obojstrannou páskou na biely základ. Postupne som prilepila všetky obrázky. Niektoré lepím obojstrannou páskou, niektoré tekutým lepidlom a niektoré podlepím 3D štvorčekmi, aby vystúpili do popredia.

Na záver som pridala mašličku zo šnúrky, pár lepenkových vločiek a bielych tekutých enamelových bodiek a nechala usušiť.

Takto vyzerajú hotové priania.




Prajem krásny deň!

1 komentář:

  1. Moc hezké, dík za inspiraci na příští Vánoce.

    OdpovědětVymazat