pondělí 22. února 2021

INŠPIRÁCIA... FAREBNÉ NARODENINOVÉ STRÁNKY

Dnešným príspevkom som sa rozhodla priniesť trochu farieb do šedivých zimných dní a tak trochu už privolávam jar. Ako každý rok tak aj tento sa nám podarilo (aj keď s oneskorením) osláviť narodeniny najmladšej členky našej rodiny (neter Mirka) a ja som sa už tradične rozhodla na pamiatku spracovať narodeninovú stránku. Aj keď nakoniec neostalo len pri jednej. Poďte sa pozrieť čo som vymyslela.


Inšpirovala som sa narodeninovou tortou na ktorej bol jednorožec. Bolo rozhodnuté, konečne som mohla použiť vyrezávacie šablóny Sizzix, ktoré som mala doma už dlhšie.  A k jednorožcovi nesmie chýbať dúha, tak som si jednu vyrobila. 


Základ dúhy som si vystrihla z papiera od Pinkfresh Studio. Tú som ešte pomocou farieb dokreslila. Snažila som sa trafiť rovnaké odtiene. Na dozdobenie som použila tieto narodeninové samolepky od Echo Park, doplnila som pár flitrov a prskancov a prvá farebná stránka bola na svete.


Druhou stránkou som sa inšpirovala na Instagrame u Anny Blades. Páčilo sa mi to nie obvyklé "rozloženie" s veľkým kruhom v strede. Pustila som sa do práce a podobnú stránku si vyskúšala.


Základom je veľký kruh, ktorý som vyrezala pomocou kruhovej rezačky. Ten som následne po vonkajšom obvode ozdobila vystrihnutými kvetmi a následne prešila na stroji.


Pridala som hlavný nápis, fotku a zvyšné zdobenie. Z výsledkom som bola spokojná. Myslím, že si tento layout ešte niekedy liftnem. Viem si ho predstaviť napr. aj v zimnej variante kde po obvode budú vločky (fantázii sa medze nekladú) čo poviete?

To by bolo pre dnešok všetko. Snáď som vás aspoň trochu inšpirovala. Ak by ste si podobné stránky vytvorili nezabudnite sa pochváliť

Budem sa tešiť zase nabudúce. 




3 komentáře:

  1. Ivi, to jsou skvělé stránky! Parádní nápady... moc ráda si taky vyzkouším! A moc obdivuju tvoje cákance tuší 😊 Mně se teda takové krásné nikdy nepovedou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru diiki moc. Určite sa potom pochváľ 😊♥️ a tie cakance to je vždy taká lotéria ale moc sa s tým neparam. Caknu to tam a dúfam ze to bude dobre 😄

      Vymazat
  2. Ivi, obě stránky jsou perfektní.... a cákance mi taky moc nejdou. Buď je to málo, a když to chci vylepšit, tak už je toho zase moc. :-)))

    OdpovědětVymazat