pondělí 3. května 2021

CHALLENGE 05/2021

Ano, ano, přesně tak. Je to ona - barva u které se všichni dohadují jestli je to modrá nebo zelená. V květnu vám nabízíme souznění nebo souboj s barvou Quetzal green - v přesném překladu "Kvesalí zelená" :). Kvesal, jak jsme se dověděli, je pták, jehož ocasní pera sloužila v minulosti jako prostředek obchodu s mayskou civilizacíTrocha toho vzdělání určitě není na škodu. Alespoň víme, odkud se bere název krásně tmavě modrozeleného odstínu, který Pantone očísloval jako 18 - 5025. Odstín galaktické oblohy, pavích per a hloubky pod mořskou hladinou. Heslo na duben je nyní velmi populární ...spolu..., neboli ...together... po anglicku. 

Můžete tvořit tak, jak je vám vlastní a je zcela na vás, jak se vám to nakonec vyvine. Téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovatOdchylky výtvarného rázu v tvorbě nejsou důvodem k diskvalifikaci, vítěz je určen veřejným hlasováním - tedy vámi :) Tvoření si  hlavně užijte, my pohlídáme formální dodržování podmínek, jako termín odevzdání a nepublikování příspěvku jinde. 

Takže hurá na ni...na zelenou...ehm...modrou.....

"QUETZAL GREEN - PANTONE 18 - 5025"

"SPOLU..."


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 18 - 5025 - QUETZAL GREEN" "SPOLU...".. Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do čtvrtka 27. května 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 05/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou květnové inspirace od našeho design teamu:

DANIELKA

ANIČKA




IVKA

TEREZKA

5 komentářů:

  1. Já myslím, že je škoda, pokud někdo vyřadí ze svého hlasování někoho jen kvůli tomu, že striktně nedodržel obě podmínky, věřím, že i DT je rád, když se zúčastní, co nejvíc projektů a hlavně, že opravdu tvoříme s radostí. Já osobně jsem letošní challenge (mimochodem se mi zadání moc líbí) chápala, že hlavní je barva, že ten text je takový doplňkový a dokonce stačí, aby byl jen vnitřní inspirací (na 2 ze 3 přání text nemám), také pod každým zadáním jsou inspirace od členek DT a ani ty je na některých projektech nemají....prostě hlavně, ať nás to baví!

    OdpovědětVymazat
  2. U nás doma věčné téma :-D je to modrá nebo zelená!? Krásná barva. A vidím, že jí sluší kraftový papír a zlatá. Tak já se jdu ponořit do zásob.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko přesně:). Kombinace kraft a zlatá by mě samotnou vůbec nenapadla....a to přání od Danielky se mi tak líbí!

      Vymazat
  3. Tak já hlásím, že jsem pěkně v pr...čicích 🤣 Návštěva obchůdku nevyhnutelná ❤

    OdpovědětVymazat