pátek 30. července 2021

CHALLENGE 07/2021... HLASOVÁNÍ

Našli jste! Nejen papíry, ale i inkousty a všemožné ozdoby v neutrální a nenápadné barvě Warm Taupe. Opravdu si toho ceníme, protože tato barva nebyla vůbec lehká. Ona je krásná všude kolem nás, na oblečení i v přírodě, ale dostat ji na scrapbookovou stránku nebo přáníčko, to je trochu vyšší dívčí. Budeme rádi, když nám své dojmy napíšete do komentáře, máme totiž tušení, že pro některé z vás to bylo naopak přesně to ono:). Dojmy jsou dobrovolné, hlasování povinné!:) Tak pojďte do toho, odměňte se dobrým slovem a udělejme si trochu radosti

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je ve úterý 3. srpna o půlnoci. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě i letos sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže SCRAP MASTER 2021


PŘÁNÍČKA:

Zdeňka J.

Romča D.

Radka K.

Petra V.

Petra M.

Martina S.

Marie M.

Lucie M.

Lenka H.

Jája S.

Jana Č.

Bea P.

LAYOUTY:

Šárka F.

Zdeňka J.

Vendy V.

Romča D.

Petra V.

Míša B.

Martina S.

Lucie M.

Katka O.

Jája S.
Jana Č.

Hanka Č.

Bára H.

Barbora T.

10 komentářů:

  1. Hlasuji pro Lenku H. za přání a Martinu S. za LO

    OdpovědětVymazat
  2. Stránka Jáji S. mě fascinuje absolutně netuším, jakou technikou je vytvořená. Prozradíš? Jinak máš rozhodně můj hlas. V přáních volím Lenku H. čisté, úžasně geometrické a přitom jemné. Sama tohle neumím, ale moc obdivuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji :) Jsou to dva odstíny akrylových barev nanesených silikonovým štětcem. Po zaschnutí pak přes šablonu bílá strukturovací pasta (Ranger). A po zaschnutí pasty ještě trochu razítkování, víc vlastně nic :)

      Vymazat
  3. Ahoj, prani Lenka H. a layout Šárka F. - zdraví Vendy

    OdpovědětVymazat
  4. Přání Radka K. moc se mi líbí to květinové pozadí LO Bára H.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ja dávam svoj hlas za prianie Petra V. za layout Martina S.

    OdpovědětVymazat
  6. Přání Lenka H. a LO Bára H.
    hlasuje Petra M.

    OdpovědětVymazat
  7. Martina Smolová2. srpna 2021 v 22:00

    Přání Lenka H., LO Lucie M.

    OdpovědětVymazat