středa 29. června 2022

CHALLENGE 06/2022... HLASOVÁNÍ

Řežu řežu dříví, už jsem celý křivý...znáte to dál?:) Kdo doplní konec logopedické básničky, získává bludišťáka :). Naše dřevěná challenge naštěstí nebyla tak fyzicky náročná, aby jste se u toho museli křivit, ale zapotit jste se mohli. Nás velmi baví vaše kreativita, některé originální ozdoby jsou opravdu úsměvné:). Tentokrát tu máme klacíček, špachtle lékařské i od nanuku, pastelky,...a  samozřejmě krásné klasické dřevěné scrapbookové ozdoby a výřezy. Věříme, že jste si tvorbu užili a to potěšení završíte hlasováním se šálkem dobré kávy k tomu. S chutí do toho, nešetřete chválou a nové téma na prázdninovou tvorbu již v pátek!:)

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách  www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!


Uzávěrka hlasování je v neděli 3. července o půlnoci. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě i letos sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže CHALLENGE MASTER 2022.


PŘÁNÍČKA:

Ilona K.

Jana Č.

Markéta P.

Pavla H.

Radka K.

Soňa D.

LAYOUTY:

Hanka D.

Hanka Č.

Ilona K.

Jana Č.

Lucie M.

Míša B.

Šárka F.

Šárka N.

Vendy V.

Zdeňka J.


10 komentářů:

  1. Hlasuji pro přání Markéty P., líbí se mi kombinace kraft/bílá a LO Šárky N. - ačkoliv je tam spousta barev, tak to dohromady skvěle funguje. Já takové stránky neumím 🤷🏻‍♀️, proto obdivuji 👍

    OdpovědětVymazat
  2. Přání – hlasuji pro Ilonu K. (to je tak fakt hezké a něžné...) a LO Míša B.

    OdpovědětVymazat
  3. Přání Soňa D - parádní nápad s pastelkami!!! LO Ilona K. - tady mě zase nadchly špachtle od nanuků :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Přání - Jana Č. - ten klacík je naprosto dokonalý v kombinaci s pejskem
    Layout - Lucie M. - stránka působí čistě, přestože je levá část plná ozdob, není to stránka přeplácaná, skvělý nápad.
    (Teda adeptů na výherce na stránky mám více, bylo to těžké.)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, přání Jana Č., layout Ilona K., zdraví Vendy

    OdpovědětVymazat
  6. Ja dávam svoj hlas za prianie Radka D. A layout Lucie M.

    OdpovědětVymazat
  7. Za přání Soňa D. ty pastelky jsou boží a za LO citronová stránka od Zdeňky J. ale moc se mi líbí i stan z naukových dřívek, určitě ukládám a použiji na táborovou stránku

    OdpovědětVymazat
  8. Přání IlonaK, LO Lucie M
    Hlavuje Jana Č

    OdpovědětVymazat
  9. Tak musím říct, že u přáníček se ty hlasy nějak zvláštně sešly :-) Tudíž to musím rozseknout a ač nerada, vybrat jen jednu z vás. Líbí se mi ta přáníčka všechna, ale musím říct, že ty pastelky jsou prostě ještě o kousek výš... Takže za přáníčka dávám svůj skromný, leč rozhodující hlas Soňce D.!

    OdpovědětVymazat