pondělí 31. října 2022

CHALLENGE 10/2022... HLASOVÁNÍ

Pomalu ale jistě míříme ke konci naší letošní materiálové výzvy. Pojďte si užít předpředposlední hlasování. Mezi přáníčky je to drobet skromnější, ale určitě si své favority najdete v obou kategoriích. Uznání a díky posíláme všem účastnicím, opravdu si ho zaslouží:).

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách  www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je ve čtvrtek 3. listopadu o půlnoci. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě i letos sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže CHALLENGE MASTER 2022.


PŘÁNÍČKA:

Ilona K.

Jana Č.

Radka K.


LAYOUTY:

Hanka Č.

Ilona K.

Jana Č.

Lucie M.

Míša B.

Šárka F.

Vendy V.


10 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Přání Jana Č.
    Nádherný Layout Lucie M.

    OdpovědětVymazat
  3. Sama jsem tentokrát tvořit bohužel nestihla, ale o to víc koukám, jak jste si s bavlnou poradily ;) Takže hlasuji pro přání Radka K. a LO jednoznačně ten vymazlený kočičkový od Ilona K.

    OdpovědětVymazat
  4. Můj hlas má Jana Č. za přání a Lucie M. za LO

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, Radka K. přání a layout Lucie M., zdraví Vendy

    OdpovědětVymazat
  6. Hlas za přání putuje pro Radku K. za jejího úžasného vyšívaného ptáčka a v LO posílám hlas Iloně za skvělou kompozici jednoduchost a parádní hru se čtverci z rifloviny.

    OdpovědětVymazat
  7. Prianie Radka K. A Layout Lucie M. tie muchotravky sú pecka 👍

    OdpovědětVymazat
  8. Přání Jana Č. Krásné přáníčko.
    Stránka Lucka M. Mochomůrky jsou nádherné! Doufám, že můj hlas potvrdí Lucce k vítězství v tomto kole. ;-)

    OdpovědětVymazat