pátek 4. listopadu 2022

CHALLENGE 11/2022

Co že je to vlastně to epoxy? Samozřejmě, že kromě toho toho, že je to materiálové téma listopadové challenge, je epoxidová pryskyřice polymerní materiál syntetického původuPatří mezi tzv. reaktoplasty. Jedná se o pryskyřičné látky s více než jednou epoxidovou vazbou...Lepší?!:)) A jak asi tak vypadá epoxy, které můžete použít na přáních nebo na stránkách? Může mít podobu epoxidových samolepek a ozdob, které použily Ivka a Danielka, kabošonů a z nich vytvořených svorek, pevných i tekutých enamelek nebo třeba Clear Drops, které použila Anička. Použít lze i 3D lepidla s lesklým efektem, tam všude je báze tvrdnoucí epoxy pryskyřice. A mnohem více. Není se třeba bát, že nic nenajdete. Těšíme se moc na vaše letošní předposlední příspěvky!



 STAČÍ PŘIDAT...

" EPOXY "


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - STAČÍ PŘIDAT... " EPOXY "Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 27. listopadu 2022 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 11/2022. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou listopadové inspirace od našeho design teamu:

IVKA


DANIELKA

ANIČKA




Žádné komentáře:

Okomentovat