pondělí 5. prosince 2022

CHALLENGE 12/2022

Je to tady! Poslední letošní výzva! Poslední materiál z našeho dlouhého seznamu. Použití vlny v prosinci je takové logické završení celé naší materiálové série. Čepice, šály, svetry a rukavice se nám zase zabydleli v předsíních a na fotkách z venku jsem zase zachumlaní tak, že často ani nepoznáme:). Pojďme si sladit ozdoby s fotkami a zkusme použít i stejný materiál - vlnu. Rozhodně se o slovo hlásí bambulky a pom pony. Nebo můžete být opravdu akurátní a vlastní ozdobu si "uplstit" z ovčí vlny. Zkoušeli jste to někdy? Troufnete si? Pár přání s plstěnými ozdobami jsme při hledání inspirací našli.

Věříme, že i když je to poslední výzva a je Advent, najdete chvilku času, chuti a odhodlání se zúčastnit. Moc se těšíme! A čas máte tentokrát až úplně do konce měsíce!



 STAČÍ PŘIDAT...

" VLNU "


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - STAČÍ PŘIDAT... " |VLNU "Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pátku 30. prosince 2022 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 12/2022. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou prosincové inspirace od našeho design teamu:

IVKA

DANIELKA


Žádné komentáře:

Okomentovat