úterý 9. února 2016

ZAUJALO NÁS... ÚLOVKY Z PINTERESTU

Leden, ačkoli pocitově nejdelší měsíc - má 5 víkendů, všimli jste si ? - je pryč a my z Pretty jsme zkoukly, co se nám nového urodilo na Pinterestu. Úroda byla nemalá, některé přispěvatelky byly výtvarně velmi plodné :-)


Naše Pinterestová nástěnka slouží ke sdílení vašich projektů inspirovaných návody na našem blogu nebo vyrobených z materiálů zakoupených v našem e-shopu www.prettypapers.cz. Pokud chcete na nástěnku přidat fotku, je potřeba nás kontaktovat a požádat o pozvánku. Buď přímo zprávou na Pinterestu, nebo emailem na info@prettypapers.cz. Z nahraných pinů čas od času vybereme ty nej a odměníme je poukazem na nákup u Pretty Papers. Tak jako dnes...

Nejpracovitějsí byla Lenka N. Poslala obrázky spousty nádherných projektů. Nás nejvíc zaujaly její exploding boxy, velmi krásné a dokonale propracované.


A potom krásné přání, celé pouze v bílé barvě. Kombinace embosování, kytiček a ozdobné stuhy je nádherná !


Dalším zajímavým projektem jsou přáníčka od Jarmily v klučičí a holčičí verzi z nádherných papírů od Echo Park (kolekce Bundle of Joy), pravděpodobně inspirovaná přáníčky naší Dianky :-)



Speciální ocenění za pracnost bychom si dovolily udělit Martině Šedivé . Navléknout, zauzlovat a napnutě přilepit takové jemné flitříky, to musela být tedy challenge trpělivosti! Toto přání jste už mohli vidět v příspěvcích do naší minulé challenge "Flitry kam se podíváš", ale určitě si zaslouží být viděno znovu :-)


Dnešním oceněným gratulujeme a e-mailem zasíláme slevový kód v hodnotě 100 Kč pro nákup na www.prettypapers.cz.

Jsme zvědavé, co se nám v naší pinterestové galerii objeví během února. Slavíme svátek zamilovaných, tak očekáváme nějaké Valentýnky a jaro už pomalu klepe na dveře, Velikonoce jsou letos opravdu brzy, tak možná i nějaká velikonoční přání se objeví...

5 komentářů:

  1. Nádherné projekty!! Přáníčku s flitry bych udělila i diplom za statečnost a trpělivost :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Holky gratuluju a Markét děkuji za parádní výběr :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné a jak vždy vidím to přáníčko s těmi flitříky, tak také žasnu, že to bylo na zašmodrchání prstíků :-D Klobouk dolů před trpělivostí (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  4. Také gratuluji oceněným a nejvíce obdivuji asi Lenku N., která má úžasně vypracované projekty.
    Zároveň děkuji za ocenění, to vázání flitrů mě bavilo. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, děkuju za výběr! Bundle of Joy jsou nádherné papíry, a necháte-li se inspirovat právě Diankou, pracuje se s nimi "jedna báseň"! Mám pár přání, na které jsem pyšná, a tohle jsou jedny z nich. Děkuju Markét

    OdpovědětVymazat