pondělí 1. října 2018

CHALLENGE 10/2018

Milé scrapženy, pokud vám přes léto chyběly nápady a inspirace našeho design teamu, vězte, že jsou zpět. Informace o vítězce květnové challenge se začne neúprosně posouvat do digitální historie, tak kdyby vám krásné přáníčko od Lucie P. moc chybělo, raději si obrázek uložte :)))

Asi bychom měly předložit nějakou omluvenku, ale to už tak v životě bývá, že úplně nemůžeme ovlivnit to, co se nám přihodí. Ale můžeme ovlivnit to, jak se k tomu postavíme. Však ty citáty znáte... :)

Blogové prázdniny jsou za námi a my se upřímně těšíme na vaše komentáře, příspěvky do challenge a třeba i do diskusí. Vždyť ona každá pochvala potěší, ale i taková konstruktivní kritika dokáže leckdy nakopnout.

VZHŮRU DO OBLAK


Každý den, který můžete tvořit na nové téma se hodí, tak už to opravdu nebudeme prodlužovat a zadání pro říjnovou challenge je tady. V létě nás zlákaly hlavně dálky, my vás teď naopak pozveme do výšek. Zvedneme hlavy vzhůru a vyletíme do oblak. Ať už na křídlech ptáků či letadel, s papírovým drakem, v horkovzdušném balónu nebo jen ve snu pomocí vlastní fantazie. Nedržte se při zemi!

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - VZHŮRU DO OBLAK. Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 28. října 2018 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 10/2018. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady je inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

DANIELKA

ILONKA

IVKA
  
JÍŤA

Žádné komentáře:

Okomentovat