čtvrtek 28. března 2019

CHALLENGE 03/2019... HLASOVÁNÍ

Tři, dva, jedna......START! Startujeme hlasování březnové sportovní challenge. Na čáře stojí fantastické množství závodníků v úžasné přehlídce různých disciplínObhájí své pozice ti "papírově nejsilnější"  favorité nebo se tentokrát dočkáme překvapivých útoků ze zadních pozic?Vaše příspěvky jsou nádherným zdrojem inspirace, děkujeme a přejeme příjemnou zábavu!

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je v pátek 29. března o půlnoci, výherce vyhlásíme v neděli 31. března. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. 

PŘÁNÍČKA:

Adéla V.

Alena T. 

Helena H.

Jana M.

Janka S.

Jaroslava S. 

Lenka H.

Lenka H.

Lucia P. 

Lucie M. 

Marie M.

Martina S.

Mirka Č.

Mirka P.

Míša J.
 Nela N.

Pavlína Š. 

Petra H.

Petra L.

Petra V. 

Radka K.

Renata H.

Soňa D.

Soňa O.

Verča S.

Věra S.

LAYOUTY:

Ája S.


Barča H.

Darina J.

Guna L.

Ilona K. 

Irena H.

Jana B.

Jana M.

Jana O.

Jana Č.

Jaroslava S.

Kamila S.

Katarína P.

Konstancie Z.

Lenka B.

Lenka J.

Leona F.

Lucia V.

Lucie M.

Lucka H.

Martina P.

Martina S.

Milena K.

Milka

Petra H. 

Petra M.

Radka K.

Simona S.

Verča Semb.

Veronika Seň.

29 komentářů:

  1. Tak to je nádhera a to kvantum tých príspevkov, paráda. Za prianie dávam hlas pre Janka S. Jemné, romantické, veľmi pekné. A za layout. Tak tu by som chcela prideliť hlasov veeeeľmi veľa. Aj ich prideľujem, ale ten, ktorý sa započíta bude pre Katarína P. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přáníčko Soňa D. a stránka Radka K.

    OdpovědětVymazat
  3. Opět tolik příspěvků, snad nám to všem vydrží po celý rok :) Přáníčko Nela N., layout Simona S.

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to je zase záplava krásných kousků. :-)
    Přáníčko: Pavlína Š. - to mě upřímně rozesmálo, a chtěla bych ho určitě dostat. :-)
    Layout: Jana B.- červenočerná kombinace se mi moc líbí a struktura sportovní haly, která se objevuje na pozadí stránky mě teda dostala. :-) ( jak někdy píše Ivka: odpadla som. :-))))) )

    OdpovědětVymazat
  5. To je zase krásy. Přání Martina S. A layout tam mám 4 favority - Jana B. Katarina P. Petra H a Simona S. Tak ja nevím a nechávám to na synovi - tradaaa a losuje (resp. vybírá si k ožužlání lísteček) Katku P. Gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, som sa pobavila. Takže som dnes bola ožužlaná? :-))) Dakujem za hlas, nech už to bolo akokolvek:-) ... a pozdravujem syna

      Vymazat
  6. Přání Lucie M. a stránka Simona S. 👍

    OdpovědětVymazat
  7. Pohľadnicu dávam hlas Adéla V., ale ten vlajočkový nápad u Martiny S., je úplne super! No a stránky...tak tam mám, podobne ako baby, viac favoritov...napríklad rozmýšľam nad tým pozadím u Jany B. (a stále nechápem), milujem podklady od Lucie V., zamilovala som sa do lezeckej steny na papieri od Simony S. (a to fakt nemám rada žltú a modrú :D ) , ale svoj hlas dávam Veronike Seň, lebo milujem bublinky! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Martina Smolová28. března 2019 v 19:10

    To je skutečně těžké rozhodování! Nakonec dávám hlas pro přáníčko Soni D. A stránka Jaroslavy S.

    OdpovědětVymazat
  9. Je to teztě. Opravdu vše vyrobeno s chutí a cítím . Nakonec ale Jaroslava.S.a Soňa.D. Opravdu těžké rozhodovani

    OdpovědětVymazat
  10. Holky to je zasa záplava krásnych výtvorov. Ste super a zase raz ťažké rohodovanie. Prianie:Lucie M. A stranky??Tie sa teda vydarili-pecka ale nakoniec si ma najviac získala ta od Katariny P.

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, zase peckovni! Fakt tezke vybrat. Za prani davam hlas Radce K., fotbalove zalezitosti jsou ted u nas aktualni, takze super inspirace. A z layoutu me na prvni oko chytl barevny od Katariny.

    OdpovědětVymazat
  12. Přání Věra S. Layout Jaroslava S.

    OdpovědětVymazat
  13. Wow, zase raz kopa úžasných výtvorov. Vyberanie bolo fakt náročné. Takže pohľadnica - Jana M. a stránka - musím povedať, že ma veľmi zaujali viaceré, napríklad koleso Jaroslavy, alebo Veronikine bublinkujuce rybky. Víťazkou je ale u mňa Guna s jej dychberúcou Himalájskou stránkou.

    OdpovědětVymazat
  14. Soňa O. přáníčko Jaroslaqva S. layout. Věra Havlíčková

    OdpovědětVymazat
  15. Velké wow za ucast a tu hromadu skvělých nápadů! 😱 Přání Petra V. a LO Petra H.

    OdpovědětVymazat
  16. Přání: Pavlína Š.
    Stránka: Jaroslava S.

    OdpovědětVymazat
  17. Pranicko Lucie M. a Layout Simona S. (hlasuje Verca Sembolova)

    OdpovědětVymazat
  18. Gabriela Himmelsbergerová29. března 2019 v 17:44

    Lenka H.-přání
    Jaroslava S.-LO

    OdpovědětVymazat
  19. Adéla V. Přáníčko
    Jana B. Layout
    :-)
    Kateřina Spejchalová

    OdpovědětVymazat
  20. Holky, vy mi dáváte... s každým novým měsícem mám větší potíž vybírat. Obdivuju, kolik krásných nápadů dokážete vymyslet na přáníčkách. Martina S. - už teď se moc těším na další králíčky! Nela a Pavlína - vaše dámy mě taky moc pobavily, krása 😁
    No a layouty, tam si začnu zřejmě fakt házet korunou, to je pro mě, rozvážnou váhu, úplně nadlický výkon! Guna - překrásná fotka, velmi vkusně dozdobená, Kamila - moc se mi líbí tvé PLko, určitě se nechám inspirovat, Katarina, Jana B., Lucie M., Veronika Seň. - vaše layouty jsou mi velkou inspirací, fakt krása!
    DAVAM HLAS: přání: MARIE M. - v jednoduchosti je krása. Hned mi padlo do oka a už tam zůstalo 😁, layout: JAROSLAVA S. - oceňuji ten báječný nápad a originalitu.

    OdpovědětVymazat
  21. Přání: Janka S - krásné jarní přáníčko
    Layout: Jaroslava S - originální a moc pěkně zpracované
    Hlasuje Nela Nevřelová

    OdpovědětVymazat
  22. Jee, tolik krásy. Přáníčko Jaroslava S. Ale co s LO, tam vybrat jen jeden skoro nejde! Leonka, Katarina, Jana B, Jaroslava S., Milena K, Petra H.... Ale když je hlas opravdu jen jeden, tak LUCIA.

    hlasuje Andrea S.

    OdpovědětVymazat
  23. Přáníčko: Lucie M., LO: dech beroucí Guna L......mám to skoro za 5 min 12...:)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak ja som sice nestihla zahlasovat, ale klobuk dole pred vsetkymi projektmi, ci uz malymi alebo tymi velkymi. Ucast je ohromujuca, rolovat musim minimalne 5x aby som si vsetko prezrela. Moj hlas by patril Veronike Sen. Krasnej farebnej a hravej stranke. Naozaj vydareny Layout.

    OdpovědětVymazat