pondělí 4. listopadu 2019

CHALLENGE 11/2019

Navzdory ročním obdobím, svátkům domácím i cizáckým, máme pro vás v listopadu téma zcela neutrální. Avšak nikoliv obyčejné nebo nudné! Ba naopak, zábavné, troufáme si tvrdit.

Ač býval komiks považován v dobách našich babiček za zábavu pokleslou, dnes už naštěstí touto nálepkou netrpí a napínavé příběhy si tedy mohou užívat všichni, kdo umí už aspoň trochu číst. Prvek, který použijeme tento měsíc jako naši výzvu pochází právě z komiksu.

..."Komiksy se většinou vyznačují používáním „bublin“ k zobrazení mluvené řeči nebo myšlenek, velmi často jsou monology nebo doprovodné texty vypravěče napsány v obdélnících uvnitř jednotlivých panelů.!... tolik chytrá Wikipedie. A nyní je řada na vás!


"KOMIKSOVÁ BUBLINA"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "KOMIKSOVÁ BUBLINA". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie. 
  • TERMÍN: fotky posílejte do středy 27. listopdu 2019 do půlnoci na email info@prettypapers.cz do předmětu zprávy napište CHALLENGE 11/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka / scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je listopadová inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA


DANIELKA


IVKA

TEREZKA

Žádné komentáře:

Okomentovat