pondělí 6. dubna 2020

INŠPIRÁCIA... VEĽKONOČNÝ ZAJKO

Už druhý rok je mojou obľúbenou ozdobou na veľkonočné priania výrez zajačika od Wycinanka. Zatiaľ čo minulý rok som veľkonočné priania robila skôr farebné s kvetmi, tento rok som trochu zmenila štýl a priania robím v štýle clean and simple. Jedno spoločné im však ostalo - už spomínaný zajačik.


V minulom roku som mala pred Veľkou nocou chuť na farby a tak som robila veľkonočné priania dosť farebné. Základom boli jednofarebné papiere v sýtych farbách, stuhy, kvety a zajačik.




A nemohli chýbať aj jednoduché kraftové priania v prírodnom štýle, kde bol zajačik hlavnou ozdobou, a okrem neho už len pečiatka s prianím naembossovaná bielou farbou a "falošné šitie" po okrajoch.


Tento rok sa mi väčšina prianí darí robiť v štýle clean and simple. Asi sa mi kvietky na prianiach už "prejedli", ale tento štýl mi momentálne veľmi vyhovuje. Základ na priania si robím z bieleho papiera Premier Quality White Card od Sweet Dixie, ktorý je na dotyk veľmi jemný a zároveň dosť pevný na vytvorenie základu. Na prvých prianiach bol len zajačik s vystrihnutou halúzkou, pár kvapiek Glossy Accent a pečiatka s prianím.



Potom som k zajkovi pridala aj výrez veľkonočného vajíčka, ktorý som podlepila zeleným papierom, prírodnú šnúrku s mašličkou a malého žltého motýlika.


A dnes som dokončila posledné priania so zajačikom. Zajačika som dala na kruh vyrezaný na Big Shote, po okraji som ho ozdobila kvietkami zo zvyškov papiera Spring Market / Rainboots od Carta Bella a mašličkou z prírodnej šnúrky.



Tak to je jeden výrez a viaceré možnosti jeho použitia v mojom podaní. Zaujímalo by ma, ktoré sa vám páči najviac?

Prajem krásny deň


1 komentář: