středa 16. prosince 2020

CHALLENGE INŠPIRÁCIA

Dúfam, že stránky do aktuálnej challenge už pomaly tvoríte. Mimochodom čo na ňu hovoríte? Je to výzva hodná posledného kola však? :-) . Ako sa vraví to najlepšie prichádza na koniec. U mňa to prebiehalo veľmi podobne ako pri tej predchádzajúcej. Prvotné zdesenie nakoniec prešlo do tvorivého procesu až na toľko, že som vytvorila ešte jednu stránku podľa Elsie.


Túto stránku som mala na mojej Pinterestovej nástenke už veľmi dlho. Ak si dobre pamätám dokonca
(keď som voľakedy na Youtube sledovala tvoriace videá) tak som mala Elsie medzi svojimi obľúbencami. Návod na stránku som vtedy pozerala viac krát, ale k realizácii došlo až teraz.


Na Elsiených stránkach sa mi páči, že máte možnosť si vyskúšať skoro všetko: kreslenie, vystrihovanie, lepenie, šitie. A to všetko postupne som si vyskúšala aj ja pri tejto stránke. Začala som kreslením a snažila sa načrtnúť tvár soba (alebo je to jeleň?) keď som bola spokojná tak som ho vystrihla a obšila. Najzdĺhavejší proces bol so šitím, obrysy sú obšité ručne na zvyšok som použila stroj.


Rovnako ako vzorová stránka tak aj táto patria medzi tie, ktorých tvorba mi trvala asi najdlhšie. Aj napriek tomu ma to bavilo a tvorenie som si užila. Verím, že sa nenecháte ani vy odradiť časovou náročnosťou a bude vás to baviť rovnako


Už teraz sa neviem dočkať vašich výtvorov. Majte sa krásne a užívajte si tvorivé chvíle hlavne v zdraví.








2 komentáře:

  1. Ten je tak boží! Okamžitě jak odložím přáníčka, jdu do toho:). Ivko je to krásná stránka a mám radost s jakou chutí jsi si téhle challenge chopila. Jsi pro nás velkou inspirací:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ty si zlatíčko. Diiki moc ♥️Ja ďakujem Tebe za to, že vždy tu moju tvorivú chuť naštartuješ 😊

      Vymazat