středa 10. března 2021

INSPIRACE... SKATEBOARDING

Nenechte se mýlit, opravdu se nejedná o klučičí stránku. Dcera Šárka je ale děvče mnoha zájmů a díky tomu mám možnost zkoušet nové styly i já. Takže dnes žádné květy, motýli a srdíčka, ale pěkně free, cool a in neboli frikulín. A věřte tomu nebo ne, tuhle kompozici i fotky jsem měla připravené na vzor pro březnovou vínovou challenge. Nakonec jsem nápad sama před sebou neobhájila a dopadlo to takto. Barevné schema nového skateboardu.


Od loňské challenge s Ali Edwards ujíždím na jejích rukopisných nadpisech. V super kvalitě je kupuji na jejím eshopu a řežu v potřebné velikosti a barvě na plotru. Slovo skateboarding jsem musela poskládat ze slov dvou: skates a snowboarding. Upravila jsem to v programu Silhouette Studio a vyřízla už v jednom kuse. Vyřízla jsem nadpis jen jednou, nezdvojovala, abych ho mohla prošít tenkou linkou. Šila jsem ručně, pro mě je to rychlejší a jednodušší. 


Tvorba této stránky byla pro mě "vodvaz" i z hlediska použitého materiálu. Konečně jsem našla uplatnění pro acetátovou folii z kolekce Cedar Lane od Pink Paislee. Tu mám opravdu hoooooodně dlouho. Takže radost veliká.


Díky novému formátu challenge jsem najela na cílenou likvidaci ozdob podle barev a i když je to časově náročnější, ten pocit, že najdu a sladím je mnohem silnější než když používám jednu kolekci. Uplatnila jsem hodně z transparentních i netransparentních samolepek od Simple Stories, kolekce Travel Notes. Nějaké samolepky z kolekce Carpe Diem a po dlouhé době i washi pásky. Do visačky jsem potřebovala černobílou stužku, ale nic takového nemám, tak jsem si pomohla právě washi páskou s černými proužky.


Další černobílá washi šla na dolní okraj společně s chip boardem od Crate Paper. 


Tentokrát to bylo úplně bez namáčení - čistý papír, ani cákance nemám. Ale rychlá stránka to nebyla, pár dní si na okně poležela

Těším se na příště!



5 komentářů: