středa 17. března 2021

INŠPIRÁCIA... VEĽKONOČNÉ PRIANIA

Ahojte! Ako ste na tom s Veľkonočnými sviatkami? Pripravujete sa na ne a tvoríte priania rovnako ako na Vianoce? Ja som to doteraz nejak extra neriešila, ale tento rok som to zmenila. Začala som objednávkou materiálu a následne sa pustila do práce. Takže dneska to bude moja premiéra veľkonočných prianí.



Ako prvé som začala vystrihovaním motívov z tohto papiera od Piatek 13. Samozrejme bez zajacov, vajíčok, kuriatok by to nebolo ono.  Rozmýšľala som aké rozloženie použijem. Môj obľúbený motív s kruhom som tentokrát nevyužila.


Zistila som, že nemám doma žiadne veľkonočné razítko. A keďže v slovenčine je ten nadpis "Veľkonočné sviatky " celkom dlhý na to aby som ho vyskladávala z jednotlivých písmenok, vytvorila som si vo Worde vlastné nápisy v rôznych fontoch.


Tieto dve priania som vytvorila s pomocou kolekcie HELLO BEAUTIFUL taktiež od Piatek 13. Už sa teším na tie rozkvitnuté Magnólie aj naživo.  Moju šablónovú zbierku som rozšírila o toto vyrezávané vajíčko a vybrala som dobre (hlavne tú mašľu som využila).



Povedali by ste, že tieto 2 priania sú v podstate so zvyškov? Myslím, že tu platí, že v jednoduchosti je krása.



Tieto dve priania som vytvorila ako prvé. Môžete tu vidieť pokus o ten nápis pomocou písmenkových razítok. Keby som ich mala vytvárať na každom jednom tak ich určite toľko nestihnem. Aktuálne ich mám spolu 20 ks. 


A sme na konci. Verím, že som vás aspoň trochu inšpirovala a aj vy si vytvoríte nejaké pozdravy s ktorými potešíte a urobíte radosť. Nezabudnite sa potom pochváliť

Budem sa tešiť zase na budúce.




2 komentáře:

  1. Tak vážně nevím, které si vybrat. Jedno hezčí než druhé. Určitě z toho Ivi udělej tradici, jde Ti to náramně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička diiki moc. Bavilo ma to takže je dosť možné ze sa z toho stane už tradícia 😊 uvidíme budúci rok

      Vymazat