středa 19. ledna 2022

INSPIRACE... BRUNO

Tato stránka je ještě malý dozvuk mojí loňské "války barev" ;). Původně jsem ji začala tvořit jako vzorovou stránku na barvu Warm Taupe. Chtěla jsem něco velmi lehkého, ale trochu se to zvrtlo. Clean and simple mi opravdu nejde, ať dělám, co dělám:). 


Žilnatina okvětních lístků a siluety zvířátek byly opravdu tak jemné a lehké, a tak pěkně šly spolu dohromady... ale já holt asi potřebuju na stránkách kontrast. Tak jsem přidala tmavě hnědou. Čtvrtka v barvě čokolády od Floriléges Design. Zvířátka i květy ze čtvrtek od Les Ateliers de Karine, kolekce Intemporelle. 


Zároveň jsem si konečně vyzkoušela svou novou hračku, razítkovací pomůcku od Tima Holtze a Tonic Studios. Slibovala jsem od ní konečně pěkné otisky i s ne úplně detailními razítky a třeba i pomoci inkoustů Distress. Stalo se. I starší a hodně používána razítka trav a okolíků Graminé od Aladine jsem otiskla velmi pěkně v barvách Faded Jeans, Antique Linen a Walnut Stain


Distress Oxide jsou inkousty, které můžete v pohodě použít i na tmavý podklad a nezmizí. Ráda bych si to vyzkoušela na výrazně větším příkladu než koneček trávy, takže si to píšu na seznam. Enamelky od Floriléges Design jsem poctivě vy potřebovala všechny.


Více času na tvoření, radost z něj o co nejvíce hotových stránek v albech. To a samozřejmě i zdraví a lásku vám přeji do nového roku:).

A těším se na příště!


Žádné komentáře:

Okomentovat