středa 2. března 2022

CHALLENGE 03/2022

Víte, že korek se sklízí z korkových dubů? A to každých 8-12 let? A nejvíce v Portugalsku? Pokud ne, tak to vůbec nevadí, my jsem si to pro vás zjistili. Materiál je to velmi tvárný, odolný a ekologický. Kromě klasické podlahy, která bývala hitem koncem 80.let a praktických podtácků a podložek pod hrnce se korek používá třeba na výrobu kabelek, tašek, pásků, šperků, peněženek, pantoflí, motýlků k obleku, psích obojků, květináčů, notýsků a dalších drobností. A máme ověřeno, že ozdoby z korku jsou součástí i scrapbookových kolekcí. A to by bylo, aby jste nějakou tu ozdobu neměly ve vašich zásobách. Opravdu nemáte?! Nevadí, výroba nebude tak těžká. Než začnete porcovat špunt od vinné láhve, doporučujeme ho trochu povařit. :)



STAČÍ PŘIDAT...

" KOREK "


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - STAČÍ PŘIDAT... " KOREK "Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 27. března 2022 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 03/2022. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou prosincové inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

DANIELKA

IVKA



Žádné komentáře:

Okomentovat