středa 31. srpna 2022

CHALLENGE 08/2022... HLASOVÁNÍ

A další materiál si můžete odškrtnout. Acetát byl prima, sešlo se nám pár důmyslných chrastidel, více či méně nápadných ozdob a dokonce celá acetátová stránka!:). Mockrát díky všem vytrvalkyním a hurá do hlasování! A opět vybízíme k hodnocení, nebojte se toho, vaše názory mohou být velmi inspirativní a povzbudivé. Nové téma již v pátek:).

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách  www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!


Uzávěrka hlasování je ve sobotu 3. září o půlnoci. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě i letos sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže CHALLENGE MASTER 2022.



PŘÁNÍČKA:

Ilona K.

Jana Č.

Pavla H.

Radka K.

Soňa D.

LAYOUTY:

Hana Č.

Ilona K.

Jana Č.

Lucie M.

Míša B.

Šárka F.

Vendy V.


9 komentářů:

  1. Hlas za přání pro Radku K. a za LO Šárka F. moc pěkná kompozice stránky i citlivé použití acetatu,který je na stránce snadno rozpoznatelný. Hlasuje Lucie M.

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasuji pro přání Ilona K. a LO Lucie M. Krásné to máte ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Chrastidla miluji 😍 já je přidávám hlavně na dětská přání pro nejmenší, vždycky si s nimi nějakou dobu hraju než je dám do obálky a pošlu oslavenci 😁 Líbí se mi nápad s číslem, tak posílám hlas Ilonce K. za přání. No a za odvážnou stránku z acetátu posílám hlas Lucii M.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já hlasuji takto:
    Přání Pavla H. Moc zajímavé provedení.
    Stránka Lucie M. K vodě se ta fólie hodí moc hezky, ale i ta celá stránka se mi líbí. (Druhý favorit byla Šárka, krásné zdobení.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlasuje IlonaK. Nevím, proč to tentokrát nefunguje.

      Vymazat
  5. Ahoj po prázdninách, ráda bych ocenila žabičkové přání nejen pro celkové provedení a něžné včlenění podmínky, ale, ačkoli to nesouvisí s podmínkou kompozicí, nemůžu si pomoct, i pro ten optimismus z něho sršící... ten učitelka druhého září potřebuje úplně ze všeho nejvíc :). U stránky se nemůžu dost vynadivit nad nápadem a odvahou udělat stránku průhlednou, přitom je to tady tak dokonalé... Takže.. Jana Č., Lucie M. Hlasuje Šárka F.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, přání Soňa D., layout Ilona K. , hlasuje a zdraví Vendy 🙂

    OdpovědětVymazat