středa 3. října 2018

INSPIRACE... ADORABLE SKATER GIRL

Kdysi jsme se Šárkou vyrazily na malé dopravní hřiště. Tuším, že fotka je z léta před dvěma lety, ale je to jedna z těch fotek, které časově zařazuji podle toho, co má Šárka na sobě a jaká to asi byla velikost. Nemám ani přesné datum, fotil ji Šárky tatínek a ke mně se dostala s ročním zpožděním.

Fotka se mi ale moc líbila a konečně jsem měla barevně takovou, která by se hodila k papíru od One Canoe Two - Rosewater. Kolekce Hazelwood je myslím velmi pěkná, zaregistrovala jsem ji díky krásným motýlkovým propisotům, které tu na e-shopu proběhly.

Nápad na kompozici je lift, tradičně již od Missy Whidden, ale nepoužila jsem tolik mixed media jako královna fleků a skvrn :) Určitě by se mi tam ještě něco vešlo, když na to tak koukám :)


Primárně jsem si ale chtěla užít vystřihování velké květiny, šití zlatou nití a nevymýšlet a nekombinovat :) Taková ta stránka na večer, kdy máte chuť něco vyrobit, ale nemáte moc energie do toho příliš “zabrušovat” :) Z velkého papíru se stejným motivem motýlů jako jsou na propisotu jsem si jich pár vystřihla. Líbí se mi ta kombinace propisotových a plastických motýlků. Pod fotkou je jenom pauzák a pár bledě modrých a zlatých skvrn.

Slovo ADORABLE se mi hodilo z jednoho aršíku samolepek od Crate Paper - Cute Girl. SKATER jsem poskládala z glitrových písmenek od Heidi Swapp - ty si syslím už dlouho. A GIRL je zlatá abeceda thickersek od Dear Lizzy.


Zlatou nití vyšité žilky listů jsou totožné s vzorovou stránkou od Missy a bylo to tak uklidňující :)


Když už byla stránka hotová, vzpomněla jsem si, že mám v zásobách i aršík kovových ozdob od Crate Paper, a že je tam tahle úžasná růžová brusle. Bez ní by to nebylo ONO... už teď mi to stálo za to si ten aršík koupit :)


A ještě ukázka inspirativní stránky od Missy... Ta barevná kombinace je prostě super, že?:)


Těším se na příště!

4 komentáře:

  1. Ani, je moc krásná! Ve Tvém podání se mi líbí i jinak pro mě zapovězení motýli ... no ale s rostoucí slečnou doma to asi budu muset přehodnotit, co? :) Vyšívání máš dokonalé a ta brusle byla vyrobena pro tento LO!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky Jani;).Asi stárnu. Nevadí mi motýli, nevadí mi kytky ani kočky. ...a to sem bývala pankáč :)))

      Vymazat
  2. Siti zlatou je bajecne! Nedrhalo se ti to? Ja jednou zkousela a naklela jsem se u toho. Super stranka!

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, šití zlatou je báječné. Pěkně vynikne...ono už totiž nezbyde moc času a energie na jiné zdobení; )))) Moc děkuji Jani!

    OdpovědětVymazat