pátek 12. října 2018

PROJECT LIFE S IVANOU... NEUSIEDLER AM SEE

Moje tohtoročné Project Life album zatiaľ zíva prázdnotou. Resp. zatiaľ mám v ňom umiestnené len veľké stránky. Ale verím, že snáď sa mi podarí čoskoro túto prázdnotu vyplniť. Aby som sa zbytočne nestresovala dospela som k rozhodnutiu: spracovávať len výlety a zaujímavé udalosti, ktoré stoja za zdokumentovanie. A dnešný príspevok bude v podobnom duchu. Vrátime sa síce v čase, ale nie veľmi ďaleko - cca rok dozadu. Pár nezverejnených stránok mám v zásobe a myslím, že by bola škoda sa s vami o ne nepodeliť :-)


Akú inú kolekciu (než námornícku) by ste použili k vode, loďke, majáku??? Ja som siahla do starších zásob a jednu takú som tam našla.


Vybrala som kombináciu modrej, červenej a doplnila som ju zlatou. Na PL stránke nie je v podstate nič extra komplikované. Nadpis poskladaný s písmenkovej abecedy, fotky, ktoré sú doplnené o samolepkové heslá a pár zlatých puffy nálepiek, ktoré som mimochodom už nejaký ten piatok mala vo svojich zásobách a nikdy som nevedela kam s nimi. Teraz sa konečne hodili.


Kombinácia PL stránky a veľkej 12" stránky patrí medzi moje obľúbené. Väčšinu stránok v PL albume mám riešenú práve takto. A nie je tomu inak ani pri tejto konkrétnej dvojstrane.


Stránke dominuje veľký nápis HELLO, ktorý som si ručne pomocou skalpela vyrezala. Každé písmenko som následne podlepila vzorovaným papierom. Nie je to úplne dokonalé, rovné, ale aspoň je vidieť ručnú prácu :-) Zdobenie je v rovnakom štýle ako pri PL stránke, aby všetko spolu pekne ladilo.


Takto vyzerá výsledná stránka v celej svojej podobe. Ja som spokojná, o jeden rest menej a môžem pokračovať ďalej. A čo vy??? Máte radi veľké nápisy na stránkach???

Snáď som vám dodala trochu odvahy a vyskúšate si niečo podobné vytvoriť aj bez pomoci plotra.

Budem sa tešiť zase nabudúce.

10 komentářů:

  1. Ivko, ta velká stránka je naprosto dokonalá. Ten nápis se mi moc líbí, taky bych chtěla vládnout skalpelem tak dobře jako ty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Didi dakujeeem 😉no neni to úplne dokonale. Samozrejme ze ploter by bol lepší ale treba si poradiť aj bez neho. 😊

      Vymazat
  2. ta stranka je bozi, Ivi! ty jsi jak nase ceska missy. A obdiv za ten napis, nechapu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani dakujeeem :-) tak to je pocta že česká missy. Je pravda ze jej stránkami sa nechávam veľa inšpirovať. A keďže ich ma všetky dokonale tak si poviem ze to chcem vyskúšať aj ja.

      Vymazat
  3. Miluju velké napisy na stránkách! A stále se chystám nějaký vyrobit:). Pamatuji si Ivi Tvou MIAMI stránku a teď toto! Co ty děláš v civilu? Nejsi chirurg?:))) Krasné to je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička dakujeeem. Tak to sa teším co veľké vymyslis. Určite to bude topka😉a v civile som odborný predajca a predávam okná a dvere a pod. To ma od chirurga dosť ďaleko :-)) ale práca so skalpelom ma baví 😊😃

      Vymazat
  4. Ivi, super! Tá stránka je úžasná! Obdivujem tvoju trpezlivosť! S tou Missy má Janka pravdu, ale keď už, tak česko-slovenská 😉❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani ďakujeem😉😘 ako sa vraví trpezlivosť sa vypláca. A tu to inak nejde aj keď vždy horim nedockavostou ci sa to podarí 😃

      Vymazat
  5. Ivi jakoze ten napis je ručně...? Nevěřím. Jsi neskutecna:-)

    OdpovědětVymazat