středa 2. ledna 2019

CHALLENGE 1/2019 + CELOROČNÍ SOUTĚŽ

Vážené a milé příznivkyně Pretty Papers a hlavně fanynky scrapu. I v novém roce bychom vás rády podpořily ve vaší zálibě uchovávat fotografie, příběhy a vzpomínky. Zpracovávat kroniky vašich rodin, blízkých, přátel. Tvořit přání pro radost. Vaši i kohokoliv jiného.

V letošním ročníku bychom vám rády představily novinku - nadstavbu pro každoměsíční výzvu. Vyhlašujeme celoroční soutěž o titul:

CHALLENGE MASTER

Jsme vždy velmi rády, když nám posíláte své příspěvky. Každý měsíc netrpělivě čekáme na každý váš email a těšíme se, čím nás překvapíte. Letos jsme se proto rozhodly pro malý upgrade a chceme vás ještě víc motivovat. Jako doposud budeme každý měsíc vyhlašovat vítěze. Zároveň vás ale budeme ostřížím zrakem sledovat a vaši účast budeme evidovat :-) Ten, komu se podaří přispět do všech dvanácti výzev, se stane CHALLENGE MASTEREM. Připadne mu titul a adekvátní odměna :-) Tou bude speciální ručně vyrobený diplom a slevová poukázka na nákup v e-shopu Pretty Papers s 20% slevou! (Sleva se nesčítá se zákaznickými slevami). 

Dále ze všech nositelů tohoto prestižního titulu na závěr roku vylosujeme také hlavní výhru:

STROJEK BIG SHOT V HODNOTĚ 3.190 Kč
(nebo vyřezávací šablony ve stejné hodnotě)

_______________________________________________________________________


Téma první letošní challenge jde až k samotnému jádru scrapu. Tedy pomyslně. Obrazy byly v době minulé právě takovými kronikami, způsobem jak zachovat vzpomínky nebo příběhy. Vypůjčíme si formu, obsah dodáme vlastní. Obrazové rámy jsou ta forma. Obsah je na vás. Na layout použijte minimálně 3 rámy, přání je podmíněno jen jedním. A pak že si to za rámeček (ne)dáme! :-)

"OBRAZÁRNA"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "OBRAZÁRNA". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Na layout použijte minimálně 3 rámečky, na přání vám uznáme i 1, pokud to bude rámeček jako lusk :-)
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 27. ledna 2019 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 1/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je lednová inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

IVKA

DANIELKA

ILONKA

TEREZKA

2 komentáře:

  1. Tak to je skvělé :). Jak zadání, tak i pokus o získání titulu :).

    OdpovědětVymazat
  2. No,to je teda výzva! Super nápad a perfektní inspirace, přáníčka wow!

    OdpovědětVymazat