pondělí 14. ledna 2019

INSPIRACE S PAVLOU... LAYOUT "HELLO SUMMER"

Kdysi dávno v listopadu jsem vám na blogu představila svou kamarádku Pavlu, která tvoří úžasné scrapbookové stránky a loni nově přesedlala na formát "A4" (alias 8.5" x 11"). Odkaz na její halloweenský layout najdete přesně... tady :-)

Dnes je tak hezky mrazivo, že jsem si řekla, že vás možná potěší připomínka léta. Proto je tu Pavla a její letní layout s přezdívkou "Melounové blaho" :-)


Zjistíte, že její stránky jsou opravdu minimalistické a naprosto nenáročné na materiál. Vystačí si s pár proužky papíru a několika ozdobami. Na stránky je použitá úžasná letní kolekce Hello Summer od Simple Stories.


Na žádné stránce nesmí chybět černé kapičky vytvořené pomocí foukací fixy. Jen by tu černou mohli prodávat samostatně, rychle dochází :-)


Protější stránka je spíš o fotkách, než o zdobení. Sice to vypadá, že se Pavla nemohla rozhodnout, kterou fotku použít, tak jich prostě použila všech milióóón, ale musíte to vydělit dvěma, Anička s Maruškou jsou dvojčata :-)



Kartonové výřezy Wycinanka stránce dodají pěkný 3D efekt a na výběr máte nespočet motivů. Srdíčka najdete na e-shopu také.


A tady už jsou obě stránky dohromady. Není to nádhera? Pokud vás tento formát zaujal, nabídku alb a kapes v této velikosti najdete u nás na e-shopu.


Pochlubte se nám svými výtvory i vy... Na Pinterestu je pro vás připravená nástěnka "Inspirováno Pretty Papers". Přidejte se k této nástěnce a sdílejte s námi své projekty. Čas od času vybíráme "to nejlepší z Pinterestu" a samozřejmě vás čeká odměna :-)

6 komentářů:

  1. Perfektne stranky. Svieze, letné, farebné. A obdivujem ten minimalizmus a pritom tomu absolútne nič nechýba. Teším sa na ďalšie 😉😊

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to tak jednoduše..ale tak nějak tuším, že není:) Pavlo, jak dlouho Ti trvá taková pěkná stránka?:)) Formát skvělý, kompozice skvělá, barvy skvělé!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Dlouho mi trvalo, než jsem našla "svůj styl", ale po objevení tohoto formátu to bylo konečně ONO. Jednoduché, nenáročné, jen seskládat fotky - a je to hotovo... Pavla

      Vymazat
  3. Skvělé stránky, parádní inspirace. Nad tímto formátem už dlouho uvažuju a pořád se nemůžu rozhoupat. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné stránky, veľmi sa mi páčia

    OdpovědětVymazat