pondělí 18. listopadu 2019

INŠPIRÁCIA... TOGETHER

Neviem čím to je, ale pri listovaní mojich albumov som zistila, že  jesenných stránok v nich nájdete pomenej. Pritom mám jeseň hlavne takú peknú farebnú rada. Takže to bolo potrebné napraviť a prvá tohtoročná jesenná stránka je už v albume. Poďte sa pozrieť ako vyzerá.


Momentálne mám obľúbené kruhové fotky, za posledné obdobie som ich použila už na viacerých stránkach a v tomto prípade to ostalo nezmenené. Na základe vybranej fotky som ladila celý layout ďalej. (ospravedlňujem sa za ten tieň, cez moju tvár, ale je to selfie oproti slnku a tak to vyšlo, aj tak sa mi páči :))


Spomenula som si, že už dlhšia mám v zásobách staršiu kolekciu Golden Days - Fancy Pants, po ktorej som siahla kvôli farebnej kombinácii. Na doplnenie som použila vystrihnuté kvietky z papiera z kolekcie od Simple Stories - Forever Fall, vyrezávacie šablóny kruhov a listov.


Na podklad som použila biely papier so štruktúrou dreva. Celú kompozíciu som smerovala na stred, postupne som pridávala a zase uberala aby stránka nepôsobila ani prázdna ani príliš preplnená. Nápis together je zo zlatej puffy abecedy od Maggie Holmes.


Po nalepení všetkých kruhov a ozdôb som si myslela, že mám hotovo, ale nakoniec som skonštatovala, že stránke ešte niečo chýba. Rozhodla som sa ešte pridať po strane "rámik". Schválne som ho nechala taký asymetrický. Myslím, že to stránku pekne doplnilo. Pár cik-cak stehov na stroji a stránka bola kompletná.


Tak čo poviete? Mám do svojho album pridať viac jesenných layoutov? Pretože mňa to celkom nakoplo a myslím, že ešte nejaký ten  jesenný výtvor pred tými zimnými a vianočnými zvládnem.

Budem sa tešiť zase na budúce.



5 komentářů:

  1. No jo, kruhy, ty já prostě můžu! 😁 Krásná inspirace Ivi!

    OdpovědětVymazat
  2. Urcite dalsi podzimni krasu!!! Nadhera!

    OdpovědětVymazat
  3. Diiki moc holky 😘 tak ja idem vymyslieť niečo ďalšie 😊 jesenné

    OdpovědětVymazat
  4. krásna stránka, kruhy sú perfektné, a tie farby ti krásne ladia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem Dani :-) kruhy mam obľúbené v poslednom čase :-)

      Vymazat