středa 4. března 2020

CHALLENGE 03/2020

Od florálních a srdcových motivů se tento měsíc přesuneme do kompozic formálních a motivů spíše geometrických. V březnu se tedy jednodušeji řečeno uklidníme v čtverečkách a proužcích.

Při tvorbě stránky nás bude inspirovat německá scraperka Steffi Ried. Mistryně v používání ozdob, jejíž nové a nové nápady jsou stále neotřelé a originální. Používá převážně fotografie své dcery a sebe a to buď v maximálním možném formátu nebo naopak v několika malinkých, často černobílých. Barev se ale rozhodně nebojí, jen je dokáže velmi "uklidnit".  Vybrali jsme pro vás stránku jednoduchou kompozičně s možností vyřádit se na ozdobách. Tohle je prostě za odměnu:).


"STEFFI RIED"

Laura Bassen je původem Italka, sňatkem Američanka a v současnosti žije se svou rodinou v Německu. Laura je jednou z kreativních duší, která nemá svoji pracovnu a ráda upozorňuje na to, že se jí prostě dobře tvoří na jídelním stole :). Laura miluje vše, co je geometrické a barevné. Ačkoli tvoří přání hodně barevná, nejsou nikdy kýčovitá a přezdobená a vždycky na nich nejde nějaký geometrický prvek. Laura je naprosto vynikající v blendění Distress a DYE inkoustů - vážně, vážně vynikající.

"LAURA BASSEN"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "STEFFI RIED" nebo "LAURA BASSEN" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorek. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pátku 27. března 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 03/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou lifty od našeho design teamu:

ANIČKA

IVKA

DANIELKA

TEREZKA

2 komentáře:

  1. Juj, no zrovna tento vzorovy projek mi nesedí, aj keď Steffi robí úžasné veci. Sama som zvedavá ako sa s tým popasujem 🤔.

    OdpovědětVymazat