sobota 7. listopadu 2020

CHALLENGE 10/2020... MÁME VÍTĚZE!

Nádherné barvy! Všem moc děkujeme za rozptýlení a opravdu krásnou práci. Trochu tu opět řádil šotek a tak se moc omlouváme Janě Č. za zatoulané přání, je nám to moc líto. 

Přáníčka byla naprosto úchvatná. Jako nejúchvatnější z úchvatných jste dosti jednoznačně zvolily to narozeninové od Lenky Hyhlíkové. Lenko gratulujeme!  V layoutech jste se překonávaly. S takovým zadáním to ani jinak nešlo a my to velmi oceňujeme. A věříme, že vás vzor podle Missy bavil. Vítězkou, která vás oslovila nejen svým precizním šitím, se stává Denisa V.. Deniso gratulujeme!

Šotek nám řádil i při zadávaní listopadové challenge, musíme ho chytit a zneškodnit. Nebo dát minimálně do karantény. Trochu se nám pomíchaly obrázky a aktualizovaný vzor na přáníčka podle Rachel Alvarado vypadá trochu jinak než ten co jsem 2. listopadu zveřejnili. Tamten totiž nebyl od Rachel. Pokud už náhodou máte hotové přání, nevyhazujte ho a schovejte na příští měsíc:). A my se moc těšíme na vše co pošlete!


Lenka Hyhlíková


Denisa V.



Milé dámy, o svou výhru - poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlaste ve své objednávce nejpozději do konce prosinceHodnota poukazu vám bude odečtena z celkové částky objednávky.


3 komentáře:

  1. Všem moc děkuji za hlasy a zároveň velká gratulace Leničce 🥳
    Denisa

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju moc oběma! 😘
    Denčo, tomu říkám super úspěšný měsíc, že 😁❤

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky, děkuji za hlasy, udělalo mi to velkou radost☺️☺️☺️
    Denče gratuluji, to vyšívání je kraaasné, ale zabere tolik času🙈🤪😁
    Hezký den Lenka

    OdpovědětVymazat