pondělí 2. listopadu 2020

CHALLENGE 11/2020

Konec roku se blíží a my máme před sebou poslední dvě challenge, poslední dvě příležitosti vám představit zajímavé osobnosti světa scrapbookingu a cardmakingu. Snažíme se nabídnout vám rozdílné styly a zajímavé zážitky při jejich liftování. Nejinak tomu bude i v listopadu. Výzva je výzva, my věříme, že se nezaleknete ani tentokrát. V kategorii layoutů tentokrát zcela opustíme barvy, cákance a cokoliv co připomíná mix media nebo klasický scrapbooking. Pojďte si zkusit grafické zpracování velkoformátové fotgrafie. Bude to chtít tentokrát asi lehce výraznější digitální přípravu,ale je spousta fotolabů, které vám velké formáty pošlou až domů. Pojďte do toho! Fotka to řekne celé za vás. V kategorii přáníček už chytáme vánoční vlnu. Krabičky či obálky s vločkami, větvičkami a jmelím už máte stejně vyndané, tak se nechte inspirovat naším vzorem a jedno z mnoha vašich krásných vánočních přání nám vyfoťte do challenge

Designerka, bloggerka, istruktorka worshopů a autorka čtyř knih o "uchovávání vzpomínek". Ali je velmi dobře známá pro svou schopnost autenticky zachytit každodenní život pomocí fotek a slov, pro úžasný talent uchovávat vzpomínky na rychle mizející okamžiky. Její tvorbu provází jednoduché principy, jako nedělat věci složitější než potřebují být, soustředit se na to, na čem nejvíce záleží a přijmout nedokonalost. Od roku 2004 její blog, worshopy a projekty inspirují tisíce lidí k vyprávění svých příběhů a obohacování svých životů. Ali žije v Eugene, v Oregonu, se svými dvěma dětmi a kočkou jménem George Washington

"ALI EDWARDS"


Rachel je sympatická blondýnka, matka tří dětí. Svět cardmakingu objevila úplně náhodou v roce 2015, kdy sháněla pozvánky na tchyninu "baby-shower". Od té doby je tvoření její posedlostí. Kvůli dětem tvoří téměř výhradně ráno a její přáni jsou plna jasných barev a postaviček. Její práce s Copic Markery je perfektní! Rachel je členkou design týmu My Favorite Things a Sunny Studios. Jeji přání lze čas od času obdivovat i u Purple Onion Designs.

"RACHEL ALVARADO"



  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "ALI EDWARSD" nebo "RACHEL ALVARADO" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do čtvrtka 26. listopadu 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 11/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou listopadové lifty od našeho design teamu:

ANIČKA

IVKA



TEREZKA


1 komentář: