čtvrtek 24. prosince 2020

VIANOCE PODĽA... IVKY

Tohto ročné vianočné tvorenie som začala na moje pomery celkom skoro. Vianočným tvorením myslím zatiaľ tvorenie vianočných prianí. Keďže som zistila, že moje zásoby sú skoro na bode mrazu, pustila som sa do práce.



Vytiahla som krabicu s vianočným materiálom (ani som nevedela,že mám toho toľko) a začala som prehrabovať naškrečkované zásoby. Bola potrebná redukcia. Veci, ktoré som rok a viac nepoužila som posunula deťom do škôlky a školy (myslím, že ich určite využijú). A z toho ostatného som začala vyberať a tvoriť.



Keď tvorím priania, snažím sa aby bolo každé iné - "originálne", ale mám svoje obľúbené rozloženie. Tento rok to boli priania s kruhovým výrezom v strede. Tých som spravila najviac.



Tejto čvrtke od Piatek 13  som neodolala ani ja. Keď som ju videla bolo mi hneď jasné, že motívy sú ideálne na priania. A v podstate  až na pár kúskov som ich všetky použila.




Pri tejto sérii som porušila pravidlo, že každé prianie má byť originál. Ale nakoniec v podstate je 😊 keďže je každé v inej farbe. Okrem tých na fotke som spravila ešte v ružovej a červenej verzii. Hneď boli fuč, ani som ich nestihla vyfotiť. 



V zásobách som objavila papier z ktorého som povystrihovala jednotlivé vzory a spravila z nich venček, do stredu pridala nápis a ďalšie prianie bolo hotové. 



Znovu objaveným materiálom u mňa tento rok boli embosovacie kapsyTúto kapsu od Carta Bella som si objednala a neľutujem. Ten vzor je proste parádny. Ešte na pár prianiach ho uvidíte. 



Konečne došlo aj na tieto vyrezávacie šablóny od Sizzix mám ich doma už viac ako rok a neviem prečo som ich pred tým nepoužila. Za nakopnutie a inšpiráciu ďakujem MakaArt. 



Kombinácií by sa dalo robiť a skúšať do nekonečna. Pre zmenu som občas doplnila aj nejaký iný výsek, ktorý sa mi tam hodil. Napriklad darček a jeleň z papiera od Pinkfresh Studio.



Ak dobre počítam tak nakoniec som vyrobila viac ako 50 prianí. Tento rok ma to nejak bavilo a užívala som si to ešte viac ako inokedy.


Snáď som Vás tým množstvom veľmi nenudila. Ďakujem za Váš čas. Želám vám krásne, pokojné a v zdraví prežité vianočné sviatky

Budem sa tešiť zase na budúce. 







8 komentářů:

  1. To je nádhera, jedno přání krásnější než druhé!

    OdpovědětVymazat
  2. Wow wow wow! Ivko si borka! Padesát!? A každé úplně jiné! Pecka! Moc se mi líbí, všechna. A nechápu, že jsem jediná z Design Teamu, koho minula kolekce od Piatek 13.:) Ještě to asi napravím a začnu dělat přáníčka na příští tok...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička tak to musíš veru napraviť. Predsa nebudeš zaostávať 😊 je dobre byť pripravený 👍 ideš do toho!

      Vymazat
  3. Ivko, ty jsi prostě neuvěřitelná! Takový rekordní počet, tolik nápadů, tolik krásy...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná prácička 👍😃 Tato kolekce na vystřihování se mi také moc líbila i obdarovaným. Pár jich ještě udělám do zásoby.

    OdpovědětVymazat