středa 7. dubna 2021

CHALLENGE 03/2021... MÁME VÍTĚZE!

Chtěli bychom pozvednout sklenku portského vína a připít na naše březnové vítězky! A na vás na všechny, které se tady s námi vídáte, tvoříte, posíláte příspěvky a pak hlasujete a komentujete. Srdečně blahopřejeme a děkujeme. Naprosto střízlivě  musíme konstatovat, že  navzdory našim nelehkým tématům se kvalita vašich příspěvků neustále zvyšuje. V březnu jste nás opět mile zaskočily. Koho vybrat jako nej bychom se asi neshodli a tak jsem opět rádi, že to rozhodnutí berete za nás.

Započítali jsme do výsledků tentokrát výjimečně i hlasy, které přišly po uzávěrce a mezi přáníčky si trofej odnáší Petra M., mezi layouty pak dosti jednoznačně Katarína O.. 

My už chystáme barvy a hesla do dalších měsíců, vy teď pěkně zpracujte svou hořčicovou hromádku a pošlete příspěvek. Těšíme se! Moc!  

Petra M.



Katarína O.

Milé dámy, o svou výhru - poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlaste ve své objednávce nejpozději do konce květnaHodnota poukazu vám bude odečtena z celkové částky objednávky.





4 komentáře:

  1. Děkuji moc za hlasy! Mám radost a gratuluji Kataríně za layout!
    Petra M.

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně se mi podařilo pokořit přidání komentáře(měla jsem s tím nepochopitelně problém na všech počítačích dlouhou dobu), tak se těším, že už budu moci příště i hlasovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem veľmi pekne za hlasy. Červenú a jej otiene nepoužívam,o to,to bola väčšia výzva pre mňa. Ďakujem a tie
    ž blahoželám Petre :)
    Katarína O.

    OdpovědětVymazat