pátek 2. dubna 2021

CHALLENGE 04/2021

Bojíte se?:) Nebojte! V dubnu to bude easy! Barva, kterou pro vás máme na duben je všude kolem nás. Najdete ji téměř v každé scrapbookové kolekci, na oblečení, v přírodě...a nebo v kuchyni. Hořčicová je barva velmi módní už pár sezón. Odstín od Pantone, který nese název oblíbené pochutiny je spíše "dijonská" než plnotučná", ale jemné nuance jsou určitě možné. Slíbili jsme sice barvu jarní, což žlutá být může, ale to by to byla houby challenge, kdybychom to nechali jen tak obyčejné. Zkuste se tedy maximálně přiblížit hořcicovému odstínu s číslem 14 - 0952. A heslem na duben budiž ...někdy..., neboli ...sometimes... pro anglické variace. Můžete vesele začít snášet vše hořčicové na hromadu a schválně co vám z toho vzejde!:) Krásné jaro!


"SPICY MUSTARD - PANTONE 14 - 0952"

"NĚKDY..."


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 14 - 0952 - SPICY MUSTARD" "NĚKDY...".. Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 27. dubna 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 04/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou dubnové inspirace od našeho design teamu:

IVKA

TEREZKA


DANIELKA

ANIČKA
to jsem úplně netrefila, tahle je plnotučná až kremžská, dám si to asi ještě jednou:)


Žádné komentáře:

Okomentovat